Çözüldü Windows 10 Update "0x80070424" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha fazla  
Merhaba sosyal. Size dünden beri Update yapmaya çalışırken aldığım hatayı soruyorum. Yazmak yerine daha özetleyici bir resim atayım.

Ekran Alıntısı.PNG

Windows 10'um orijinal. İnternetten bayağı araştırdım, hatta yabancı kaynaklardan çözümleri denedim ama halen çözemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
İlk iş olarak sorun gidericiyi çalıştırın:

Sorun devam ederse de sfc /scannow çalıştırın.

Bu aracı da deneyebilirsiniz:

Normalde buraya bilgisayarınız tarayın v.s gibi şeylerin çıkması lazım değil mi ?
Defender kapalı, açmanız gerek.
Başlangıç türü ''elle'' olunca hizmet durumunu başlata basıp uygula tamam diyip çıkabiliyorum ama bir şey değişmiyor . Başlangıç türü ''otomatik'' yapıp başlata basınca şöyle bir hata veriyor.

Dosya Ekleri

• eş.PNG
    eş.PNG
    7,2 KB · Görüntüleme: 103
Başlangıç türü ''elle'' olunca hizmet durumunu başlata basıp uygula tamam diyip çıkabiliyorum ama bir şey değişmiyor . Başlangıç türü ''otomatik'' yapıp başlata basınca şöyle bir hata veriyor.
Arama çubuğuna "Hizmetler" yazdıktan sonra sağ tıklayın ve yönetici olarak çalıştırın.

Windows Update "0x80070424" hatası alıyorum. Ne yapabilirim?

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.jpg
    Screenshot_1.jpg
    72,8 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada "sfc /scannow" komutu başarılı olmuş. Güncelleme olmadı mı? Benim yap diyebileceklerim bunlar şu anlık.

Komutu uyguladıktan sonra oldu mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı