Çözüldü Windows 10 Update "0x8007042c" Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Etheror

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

Yaklaşık son bir haftadır Update kısmında bu hatayı alıyorum. En son yaptığı bir güncellemeden sonra oldu. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?

Adsız.jpg

Denetim Masası\Tüm Denetim Masası Öğeleri\Sorun Giderme kısmından Windows Update ile ilgili sorunları düzelte tıklayın. Gelişmişe tıklayıp "Yönetici olarak çalıştır" butonuna basın. Ardından ileriye basıp onarın.

Düzelmez ise Windows Update Fix uygulayın.
Dediklerinizi harfiyen uyguladım. Herhangi bir düzelme olmadı.

Kullandığınız güvenlik yazılımları neler ? Windows Güvenlik Duvarı aktif mi ?
Sadece orjinal Eset Internet Security kullanıyorum. Güvenlik duvarı ayarlarına girdiğimde "Eset tarafından yönetiliyor." diye bir uyarı yazıyor.

Eset Firewall ile Windows Güvenlik Duvarını devre dışı bırakıp Windows Update'yi öyle deneyin.
Bu da işe yaramadı üstad. Microsoft'un hiç bir uygulaması çalışmıyor. Edge, mağaza, Xbox... Hatta microsoft hesabı bile tanımlayamıyorum.

Tüm güvenlik yazılımlarını kaldırın. Yeni bir yönetici kullanıcı hesabı oluşturup o hesaptan deneyin.
Tüm güvenlik yazılımlarını kaldırdım. Başta dediklerinizi tekrar yaptım, yine olmadı. Ben de çareyi Windows'u sıfırlayarak buldum. Sıfırladıktan sonra düzeldi. İlginiz için çok teşekkür ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı