furkanneris
Hectopat
Yaklaşık 2 gün önce bilgisayarım çok doldu diye garanti kapsamında sıfırlama işlemi yaptırdım yani recovery. Yani ilk kez böyle bir şey için pişman oldum, bilgisayar daha da mahvolmuş durumda. 1 gündür Windows Update yapıyor onu yüklüyor onu kuruyor. O gidiyor başka bir şey geliyor, bir türlü bitmek bilmedi. Fix denedim, all update denedim, scannow denedim, hizmetlerden kapattım her şeyi yaptım bir türlü engelleyemedim. Kotayı aldı götürdü, indirme bile yapamıyorum onun yüzünden. Bilgisayar desen kıpırdamıyor. Sıfır kurulumda içinde hiçbir şey yok bilgisayarın ama kıpırdamıyor, disk %100 sürekli. Ne yaptıysam olmadı artık kanser olmak üzereyim. Daha 2 aylık cihaz bütün işlerim yarıda kaldı. Bütün driverleri güncelledim her şeyi yaptım bilgisayar 1 gün durmadan update yaptı her şeyi yaptı yok hala aynı kıpırdamıyor. Görev yöneticisini açmak zaten bir çile 5 dakikada gelmiyor. Bir dosyayı açmak 2dk kapatmak 5 dk. Gerçekten çıldırmak üzereyim Allah aşkına bilgili birisi yardım edebilir mi? Disk sürekli %100 sürekli masaüstünde boş dursa da %100 lütfen yardım edin.
Son düzenleyen: Moderatör: