Windows 10 Update yaptıktan sonra geç açılıyor

sistemdeneme

Hectopat
Dün gece Windows'a güncellemeyi kurdum sonra kapattım. Ertesi gün açtığımda geç açılmaya başladı 4-5 kere yeniden başlattım. Dinlendirdim. Ama tekrar geç açılıyor bu neden olabilir yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kurulan dosyalar disk üzerinde dağınık kayıt edildiği için bu bir süre böyle devam eder. Normalinde, ayarlandıysa, Windows o dosyaları kendisi zaman içinde birleştirir. Ancak seçili zamanda Bilgisayar kapalı kalıyor da olabilir. Bu nedenle kendin el ile birleştirmeni tavsiye ederim.
Bilgisayarım'a gir, C diskini sağ tıkla ve oradaki seçeneklerden "en iyi duruma getir" bölümünü bul ve çalıştır. Disk doluluğuna göre uzun sürebilir.

Kurulan dosyalar disk üzerinde dağınık kayıt edildiği için bu bir süre böyle devam eder. Normalinde, ayarlandıysa, Windows o dosyaları kendisi zaman içinde birleştirir. Ancak seçili zamanda bilgisayar kapalı kalıyor da olabilir. Bu nedenle kendin el ile birleştirmeni tavsiye ederim.
Bilgisayarım'a gir, C diskini sağ tıkla ve oradaki seçeneklerden "en iyi duruma getir" bölümünü bul ve çalıştır. Disk doluluğuna göre uzun sürebilir.

Yerel disk C özeliiklerini açtığımda en iyi duruma getir diye bir seçenek bulamadım. Tam olarak nerede acaba yardımcı olur musunuz?

Win+E yapın.
Bu bilgisayar' a gelin.
C' nin üstüne sağ tıklayın.
Özellikler' e basın.
Üstten araçlar' a basın.
En iyi duruma getir deyin.
Windows' un kurulu olduğu bölümde (Büyük ihtimalle C)
En iyi duruma getir deyin.
Yönetici izni isteyebilir, izin verin.

Dün gece Windows'a güncellemeyi kurdum sonra kapattım. Ertesi gün açtığımda geç açılmaya başladı 4-5 kere yeniden başlattım. Dinlendirdim. Ama tekrar geç açılıyor bu neden olabilir yardımcı olur musunuz?

Windows Update her zaman düzgün güncellemiyor ben de 2004 güncellemesini Update ile yükledim fakat çoğu özellik yoktu ISO indirip format attım sonra tüm özellikler sorunsuz çalıştı direk ISO'yu açıp kurmanızı öneriyorum sistem çok hızlı çalışıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı