Windows 10 USB ile format atma

Normal gri bios gelmiyor asus un bios ekranı geliyor ondanda boot ekranından usbyi üstte atamıyorum (f5 f6 yapamıyorum)
BIOS'a girdikten sonra boot sırası düzenlemesini değiştirip default olarak USB ile açılmasını sağlayabilirsiniz. Formattan sonra eski haline getirirseniz bir sorun kalmaz.

Dosya Ekleri

• 16221180445193730584841105865813.jpg
    16221180445193730584841105865813.jpg
    125,1 KB · Görüntüleme: 79
Normal sıfırlayınca ne fark oluyor?

USB içine atmıyorsunuz Rufus ile yazdırmanız gerek.
Yazdırmak için:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Format için:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yani windows ekrandında değilim mavi ekrandan çıkamıyorum format atmak için arkadaşımın evine gidip usb ye windows 10 indirdim ve eve gelip bios ekranından usb yi yukarı çıkarıcam ama öyle bir tuş yok ne yapmalıyım

Yani Windows ekrandında değilim mavi ekrandan çıkamıyorum format atmak için arkadaşımın evine gidip USB'ye Windows 10 indirdim ve eve gelip BIOS ekranından USB'yi yukarı çıkaracağım ama öyle bir tuş yok ne yapmalıyım.

Açılırken F8 tuşuna bas çek yapın durmadan. Ta ki bir menu gelene kadar. Oranın fotoğrafını atın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı