Rüsteman Decapat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #1 Mavi ekrandayım ve çıkamıyorum. USB ile nasıl format atabilirim? (USB içine Windows 10 attım)
KS KS Rüsteman Decapat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #21 jeunesturcs dedi: Sağ tarafta boot sırası duruyor. USB'yi en üste alın. Değiştirmezseniz F7 ile ayrıntılı ayarları açıp değişiklik gerçekleştirin. Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun şimdi oldu Er73748 dedi: Açılırken F8 tuşuna bas çek yapın durmadan. Ta ki bir menu gelene kadar. Oranın fotoğrafını atın. Genişletmek için tıkla... Er73748 dedi: Açılırken F8 tuşuna bas çek yapın durmadan. Ta ki bir menu gelene kadar. Oranın fotoğrafını böyle ekran geldi usbyi yukarı almayı başardım windows kurulum ekranıda geldi tam işte türkçeyi falan seçiyorum o anda yine mavi ekran verip kapandı Genişletmek için tıkla... Er73748 dedi: Başka bilgisayarda yazdırmanız gerek. En az 8 GB. Genişletmek için tıkla... Tam yüklenirken irql hatası verdi Son düzenleme: 27 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi
jeunesturcs dedi: Sağ tarafta boot sırası duruyor. USB'yi en üste alın. Değiştirmezseniz F7 ile ayrıntılı ayarları açıp değişiklik gerçekleştirin. Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun şimdi oldu Er73748 dedi: Açılırken F8 tuşuna bas çek yapın durmadan. Ta ki bir menu gelene kadar. Oranın fotoğrafını atın. Genişletmek için tıkla... Er73748 dedi: Açılırken F8 tuşuna bas çek yapın durmadan. Ta ki bir menu gelene kadar. Oranın fotoğrafını böyle ekran geldi usbyi yukarı almayı başardım windows kurulum ekranıda geldi tam işte türkçeyi falan seçiyorum o anda yine mavi ekran verip kapandı Genişletmek için tıkla... Er73748 dedi: Başka bilgisayarda yazdırmanız gerek. En az 8 GB. Genişletmek için tıkla... Tam yüklenirken irql hatası verdi