Windows 10 Uyku Sonrası Uyanmama

• Konuyu başlatan caeser
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 1.022

caeser

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, sorunum laptopu uyku moduna aldıktan sonra tekrar sistemin kaldığı yerden devam etmesi için başlattığımda sistem sıfırdan bir açılış gerçekleştiriyor gibi oluyor, kaldığı yerden devam etmiyor.

Sahip olduğum soruna benzer bir durumu aşağıda ki konuda buldum ancak çözüm adına bahsedilen benim bilgisayarım için işe yaramadı.
Uyku ve Hazırda Bekleme Çalışmama Sorunu

Bu durumda ne yapabilirim?
Windows 10 64 Bit Pro (Yapı 15063) kullanmaktayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, sorunum laptopu uyku moduna aldıktan sonra tekrar sistemin kaldığı yerden devam etmesi için başlattığımda sistem sıfırdan bir açılış gerçekleştiriyor gibi oluyor, kaldığı yerden devam etmiyor.

Sahip olduğum soruna benzer bir durumu aşağıda ki konuda buldum ancak çözüm adına bahsedilen benim bilgisayarım için işe yaramadı.
Uyku ve Hazırda Bekleme Çalışmama Sorunu

Bu durumda ne yapabilirim?
Windows 10 64 Bit Pro (Yapı 15063) kullanmaktayım.
Intel sitesinden IME 9 olan driveri indirirseniz sorununuz çözülmüş olacaktır :D

Intel sitesinden IME 9 olan driveri indirirseniz sorununuz çözülmüş olacaktır :D

Diğer konuda önerilen çözüm oydu, yükledim ve şu an hali hazırdaki driver bu ama sorunu düzeltmedi.

Dosya Ekleri

• ime.PNG
    ime.PNG
    9,8 KB · Görüntüleme: 149
Windows'u son sürüme güncellemenizi ve temiz kurulum yapmanızı tavsiye ederim. Kurulumdan sonra sorun devam ederse diğer çözümler denenebilir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı