Windows 10 "Video Scheduler İnternal Error"

*PoCuK*

Hectopat
Katılım
6 Ocak 2018
Mesajlar
36
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar Windows 8.1 kullanırken "Dpc_Watchdog_Violation" hatası alıyordum. BIOS'u güncelleyip Windows 10 yaptım. Şimdi de başlıkta gördüğünüz hata karşıma çıkıyor. Genellikle PUBG gibi yüksek sistem isteyen oyunlarda oluyor birkaç dakika oynadıktan sonra geliyor. Ekran kartım GT650M. Sorunumun ekran kartında olduğunu düşünüyorum ama bu işlemi ekran kartı değişimi olmadan da çözebilir miyiz? Yaklaşık 1 yıldır bilgisayarın başına geçip de saatlerce oyun oynayamıyorum hep hata hep hata. Bir el atında kurtulayım şu hatalardan.
 
Bir süre CCleaner gibi sistem bakım/temizlik yazılımlarını kullanmayın. Mavi ekran hatası aldıkça döküm dosyalarınızı paylaşın. Döküm dosyalarınızı paylaşmadan teşhis koyamayız.
 
NVIDIA GPU çekirdek modu sürücüleriyle ilgili hatalar almışsınız. Sorun donanımsal. Temiz kurulum yaptığınızı ve aynı hataları aldığınızı belirtmişsiniz. Son olarak BIOS güncelleyip tekrar Windows 10 x64 1709 kurup sürücüleri offical ve WHQL kaynaklardan yükleyin. Yine aynı hatayı alırsanız Intel iGPU'yu kullanacaksınız veya ekran kartınıza reballing işlemi uygulanacak. Reballing yanıt vermez ise ekran kartı aynı GPU kodu ve revizyonuna ait 650M ile değiştirilecek. Kolay gelsin.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı