Windows 10 "VIDEO_DXGKRNL_FATAL_ERROR" mavi ekran sorunu

qiyanax1

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar PC'yi kapatmıştım sonra açıyım dedim, PC'yi açarken mavi ekran geliyor. "VIDEO_DXGKRNL_FATAL_ERROR" yazıyor sonra restart atıyor. Sürekli böyle ama güvenli modda açılıyor normal açılmıyor. Yardımcı olun lütfen, ne yapmam lazım? Bir kere daha aynısı olmuştu, güvenli modda açtım onda da ekran kartı sürücüsünü falan sildim kapattım açılmadı. İşim var, evden çıktım eve gelip PC'yi açtığımda kendiliğinden açılmıştı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle MemTest86 ile belleklerinizi test edin. Ayrıca temiz Windows 10 kurulumu yapın. Zira belirttiğiniz hata, sistem dosyalarının virüs yüzünden bozulduğu ve kayıt defterinin değiştirildiği için veriyor...

Artı -1 Eksi
Öncelikle MemTest86 ile belleklerinizi test edin. Ayrıca temiz Windows 10 kurulumu yapın. Zira belirttiğiniz hata, sistem dosyalarının virüs yüzünden bozulduğu ve kayıt defterinin değiştirildiği için veriyor...

SnooZH benim o hesapta mesaj yazamıyordum bu hesaba geçtim.
Hocam memtest86 ile birazdan deneyeceğim ama Virüs yüzünden olduğuna emin misiniz? Sıfırdan format atsam kesin düzelir mi? Usb belleğim yanımda olmadığı için setup ile Windows kurulumu yaptım düzelmedi.

Minidump dosyasını isterseniz upload edebilirim.

Memtest86 usb ile oluyormuş onuda deneyemeyeceğim galiba.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güncel.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı