Windows 10 vs Windows 7

Sende Windows 10'u savundun! (!)

Şaka bir yana 8.1 kurun hocam.

Anladım bilgisiyarımda kredi kartı vb girmem zaten en performanslı 8.1 hangisi peki?
OEM key ile aktifleştirecekseniz Windows 8.1 Professional (kısaca Pro) kurabilirsiniz. Diğer sürümlerin OEM keylerini bulmak biraz zor oluyor.

Sende Windows 10'u savundun! (!)

Şaka bir yana 8.1 kurun hocam.

Yok hocam kalsın, ben genelde oyun oynuyorum veya internette geziniyorum. Kişisel olarak pek bir şey yapmıyorum, ofis amaçlı kullanmıyorum yani. Gerek yok o yüzden. Ama isteyen geçsin, hala desteği bulunmakta ve optimize bir işletim sistemi.

En performanslı sürümü Professional mı
Win 8.1 RTM keyini bulup arakadaşa verecekseniz, Pro yerine onu kursun? Ben internette sadece OEM lisans satılıyor diye biliyorum.
Win 8.1 ISO:

Ben size demedim soruyu soran arkadaşa dedim

Arkadaş sl veya embeded temiz kurulum ile kurabilir kurulumda istenen Key'i internetten bulabilir kolaylıkla ve rahatlıkla kullanabilir Pro'nun en performanslı dendiğini de ilk defa görüyorum.

Ben size demedim soruyu soran arkadaşa dedim

Ben de bilgisayarı benim kullandığım gibi kullananların da bir fikri olsun diye söyledim. Bu konudan başka muzdarip arkadaşlar da gelip bu konuyu okuyup fikir sahibi olacaklardır, bu konuşmaları okuyacaklardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…