Windows 10 vs Windows 7

Windows 10 kullanın, Windows 7'nin desteği yok. Yarın öbür gün bir güvenlik açığı çıksa ortada kalırsınız, oyun desen oyun desteği zaten yok. Bazı oyunların minimum sistem gereksinimlerinde Windows 10 var. DirectX desteği de aynı şekilde yok. Windows 10 optimize ve her geçen gün daha fazla optimize ediliyor, Windows 7 birçoğu konuda geride ve en önemlisi güvenli değil. Sistemi yeten herkes Windows 10'a veya en kötü Windows 8.1'e geçmeli. İyi forumlar.

Sende Windows 10'u savundun! (!)

Şaka bir yana 8.1 kurun hocam.
 
Anladım bilgisiyarımda kredi kartı vb girmem zaten en performanslı 8.1 hangisi peki?
OEM key ile aktifleştirecekseniz Windows 8.1 Professional (kısaca Pro) kurabilirsiniz. Diğer sürümlerin OEM keylerini bulmak biraz zor oluyor.
 
En performanslı sürümü Professional mı 🤣
Win 8.1 RTM keyini bulup arakadaşa verecekseniz, Pro yerine onu kursun? Ben internette sadece OEM lisans satılıyor diye biliyorum.
Win 8.1 ISO:
 
Yok hocam kalsın, ben genelde oyun oynuyorum veya internette geziniyorum. Kişisel olarak pek bir şey yapmıyorum, ofis amaçlı kullanmıyorum yani. Gerek yok o yüzden. Ama isteyen geçsin, hala desteği bulunmakta ve optimize bir işletim sistemi.

Ben size demedim soruyu soran arkadaşa dedim :)
 
Win 8.1 rtm Key'ini bulup arakadaşa verecekseniz, Pro yerine onu kursun? Ben internette sadece OEM lisans satılıyor diye biliyorum.
Win 8.1 ISO:

Arkadaş sl veya embeded temiz kurulum ile kurabilir kurulumda istenen Key'i internetten bulabilir kolaylıkla ve rahatlıkla kullanabilir Pro'nun en performanslı dendiğini de ilk defa görüyorum:).
 

Geri
Yukarı