xpde kaldım. bende geçsem mi ne?
aga b
xpde kaldım. bende geçsem mi ne?
Windows 10'a temiz kurulumlamı geçtiniz?Ben tavsiye etmiyorum Windows 10 geçtiğime pişman oldum RAM , CPU , DİSK çok harcıyor ve yoruyor , Windows 7 kullanırken 100 - 200 fps aldığım oyunda windows 10 da 30 40 fps almaya başladım ve windows 10 da 4:3 stretched özelliği yok ve son güncelleme ile mikrofon kullanmak için izin istiyor ve bu izni ben açamıyorum nedense tıkladığımda ayarlar kapanıyor mikrofon kullanamıyorum birazdan o sorun ile ilgili forum açacağım windows 7 de yapamıyorum hata veriyor bence çok kötü windows 7 desteği bitse bile kullanacağımı düşünüyorum
eğer tam ekran başlat menüsü istiyorsan Ayarlar > Kişiselleştirme > Başlangıç konumuna gidip "Başlangıç'ı tam ekran kullan" seçeneğini açabilirsin windows 8 arayüzüne benziyor![]()
Sisteminin özellikleri nedir? XP yıllar önce öldü.xpde kaldım. bende geçsem mi ne?
Windows 10'a temiz kurulumlamı geçtiniz?
Sisteminin özellikleri nedir? XP yıllar önce öldü.
Hocam sistemin destekliyorsa UEFI GPT şeklinde kur birde sürücüleri windows update kursun ekran kartı sürücünü kendi sitesinden kur. Bu kadar FPS farkı normal değil. CS:GO oynuyorsan bende 120-130 FPS alıyordum sonra ne olduysa 50 FPS'ye düştü diğer oyunlarda birşey yok.temiz kurulum tüm diskleri sildim kısacası kurulum ekranında cmd ye diskpart , select disk 0 , clear yapıp format attım
Geç hem güvenlik açısından iyi olur. XP kullanmak istiyorsan sanal sistem kullan bence ama sana kalmış.phenom x4 4gb ddr3 120 ssd
rahat yeter windows10'a. geçmeye geçmemde ayrı partitiona kurarım. xp dursun.
Hocam sistemin destekliyorsa UEFI GPT şeklinde kur birde sürücüleri windows update kursun ekran kartı sürücünü kendi sitesinden kur. Bu kadar FPS farkı normal değil. CS:GO oynuyorsan bende 120-130 FPS alıyordum sonra ne olduysa 50 FPS'ye düştü diğer oyunlarda birşey yok.
Geç hem güvenlik açısından iyi olur. XP kullanmak istiyorsan sanal sistem kullan bence ama sana kalmış.
Yok CS:GO kur demedim linkin hata veriyor. Hangi oyunda bu sorun var?İnternet kötü iyi olsa çoktan yapmıştım csgo falan kurcan zor iş ve şu konuma bakarsanız çok mutlu olurum daha genel görünüm için onay bekleniyor
Konu Linki
Yok CS:GO kur demedim linkin hata veriyor. Hangi oyunda bu sorun var?
Ekran kartı sürücün nedir? Donanım kimliğini atabilirmisin?windows 7 de iken csgo da 100 - 200 fps fakat windows 10 30 - 40 ve minecraft windows 7 100 150 fps windows 10 40 - 50 fps çok pişman oldum
Ekran kartı sürücün nedir? Donanım kimliğini atabilirmisin?
Ekran kartı sürücün nedir? Donanım kimliğini atabilirmisin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.