Windows 10 vs Windows 8.1

5400 RPM HDD, 3GB RAM'a Windows 10 kuran insanlar Windows 10'a kasıyor diyor. Gülüp geçiniz efendim. Güncel bir sisteminiz varsa Windows 10 kurmamak aptallık olur. En stabil işletim sistemi tartışmasız Windows 10'dur.

5400 RPM HDD, 3GB RAM'a Windows 10 kuran insanlar Windows 10'a kasıyor diyor. Gülüp geçiniz efendim. Güncel bir sisteminiz varsa Windows 10 kurmamak aptallık olur. En stabil işletim sistemi tartışmasız Windows 10'dur.
Birazda geri kafalar var hocam. Windows 7 yeni çıktığında XP diye ölüyorlardı.

XP'de kaldım. Bende geçsem mi ne?

XP candır :). Ama Windows 8.1 öneririm.

Aptallık? Sanane yani istediğimi kurarım. Technopat Sosyal'de nedense bir Windows 10 sevdası var? Kaç para alıyorsunuz :)

Birazda geri kafalar var hocam. Windows 7 yeni çıktığında XP diye ölüyorlardı.

Geri kafalı mı? Bence siz kesin Microsoft'cuğunuzdan para alıyorsunuz :). İnsanlara hakaret etmek bu kadar ucuz mu ya? Siz Windows 10 kullanıp %100 disk sorunu almaya devam edin. SSD diyenler ise onlara soruyorum adamın durumu yoksa? SSD'ye ayıracak parası yok ise? Windows 10'a HAYIR!

Son düzenleme:
İnsanlara hakaret etmek bu kadar ucuz mu ya?
Hakaret yok ortada. Siz ısrarla en eski sistemi inanç gibi savunursanız bende öyle derim.
Siz Windows 10 kullanıp %100 disk sorunu almaya devam edin.
Aldığımı nerden çıkardın?
Windows 10'a HAYIR!
Hem hayır diyorsun hem kullanıyorsun.
Adsız.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı