Windows 10 Warband açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

Ulaş Ezgin

Hectopat
Merhaba. Ben bilgisayarıma 1 hafta önce Windows 10 Enterprise kurdum. Warband D diskinde idi ve format öncesi çalışıyordu. Fakat format sonrası çalışmamaya başladı. Oyunu Steam'den almıştım. Dosya bütünlemesini denedim. Bazı dosyaları sildim. Oyunu en baştan yükledim. DirectX'i tekrar kurdum ve sildim fakat bir sonuca ulaşamadım. Ben de crack kurup oynayayım dedim fakat kurduğum Crack'ler de çalışmıyor. Sorunu açıklamak gerekirse, uygulamayı açıyorum fakat yanıt vermiyor. Yöneticilik verdim. Uyumluluk yollarını denedim fakat olmuyor. İnternette her yere baktım fakat bir çözüm yok. Nasıl çözebilirim?

İsmimi değiştirdim fakat oyun yine de tepki vermiyor.
"The exception unknown software exception (0xc0000417) occured in the application at location 0x0000000000624784. Click on OK to terminate the program."

Bu hatayı verdi.

Pekala, şöyle yapalım. Aşağıdaki aracı kurun, ardından oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayın.
Bunu önceden yapmıştım fakat tekrar yaptım. Dosyaları da doğruladım fakat tüm dosyalar tam dedi. Oyun yine açılmadı.
Siz de cevapsız kaldınız herhalde. Yapacak bir şey yok. Elinize sağlık teşekkür ederim yine de.
@338990

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı