Çözüldü Windows 10 WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Fysterio

Decapat
Sistemimi yeni topladım ve Windows'un sitesinden Windows 10 işletim sistemi kurdum. Bilgisayarı açtıktan sonra rastgele zamanlarda bu mavi ekran hatasını alıyorum ve yüzde 0'da kalıyor sürekli. Nedir bunun çözümü?

Sistemim:

* i5 9600K
* MSI z370 tomahawk
* HyperX Predator 3000 MHz dual channel
* RTX 2060

1556631409801682632529036562674.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Windows update kapatıp MSI live update ile sürücüleri güncelledikten sonra mavi ekran almadım. Yardımlarınız için teşekkürler.
Eğer bilgisayarı yeni aldıysanız, neden aldığınız yere sorunla ilgili danışıp onlardan cevap almak istemiyorsunuz? Bence iyi bir fikir olabilir.

Eğer bilgisayarı yeni aldıysanız, neden aldığınız yere sorunla ilgili danışıp onlardan cevap almak istemiyorsunuz? Bence iyi bir fikir olabilir.
Bilgisayar yeni lakin parçaları farklı yerlerden alındı, bu yüzden işin içinden çıkamadım.

Başka bir PSU ile deneyebilirsiniz. PSU sorunu olma ihtimali var.
Teşekkürler gün içinde vatana gidip farklı RAM'le ve PSU ile deneme yapacağım inşallah bir çözüme ulaşırım.

Bilgisayar yeni lakin parçaları farklı yerlerden alındı, bu yüzden işin içinden çıkamadım.

Teşekkürler gün içinde vatana gidip farklı RAM'le ve PSU ile deneme yapacağım inşallah bir çözüme ulaşırım.
Farklı bir RAM'le aida testinde 30dk sonunda tekrar mavi ekran aldım.

Hiç bir çözüm fayda etmeyince anakartı ram ve işlemciyle beraber servis pointe powerı ise segment bilgisayara yolladım. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Sistemi az önce kurdum. Şuan msi live update ile sürücüleri tekrar güncelliyorum.

1557935722292.jpeg

Windows update kapatıp MSI live update ile sürücüleri güncelledikten sonra mavi ekran almadım. Yardımlarınız için teşekkürler.

Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı