Windows 10 Windows 7 sesiyle açılıyor

xBlaz6

Hectopat
Daha fazla  
Geçen yükseltme aracıyla Windows 7'yi Windows 10'a yükselttim. Ama Win 10 açılınca Win 7 sesi çalıyor. Bir çözümü var mı?

Geçen yükseltme aracıyla Windows 7'yi Windows 10'a yükselttim. Ama Win 10 açılınca Win 7 sesi çalıyor. Bir çözümü var mı?

Ses simgesine sağ tıklayıp oradan seslere tıklayın ses efekti bölümüne girin orada Windows başlangıç sesini çal var onu kapatın sorun düzelecektir.

Kod:
Denetim Masası > Donanım ve Ses > Ses
Eğer bu seçeneği devre dışı bırakmak istiyorsanız, yukarıdaki konumdan karşınıza çıkan pencerede, Ses Efekti sekmesine geliniz ve Windows Başlangıç sesini çal seçeneğini devre dışı bırakınız.

Ses.png
Windows.png

Eğer devre dışı bırakmak istemiyorsanız, Windows varsayılan olarak seçili olup olmadığını da kontrol edebilirsiniz.

1.png

Windows 10 açılma sesi böyle.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Seçenekleri var.

Sorunu çözüldü olarak işaretleyin ki bu sorunu yaşayan başka kullanıcılar varsa bu konudan yararlanabilsinler.

Windows 10 açılma sesi böyle.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kanka ban yedim simdi bitti benimkinde de Windows 7 sesi çalıyormuş.

Kod:
Denetim Masası > Donanım ve Ses > Ses
Eğer bu seçeneği devre dışı bırakmak istiyorsanız, yukarıdaki konumdan karşınıza çıkan pencerede, Ses Efekti sekmesine geliniz ve Windows Başlangıç sesini çal seçeneğini devre dışı bırakınız.

Eki Görüntüle 626627Eki Görüntüle 626628

Eğer devre dışı bırakmak istemiyorsanız, Windows varsayılan olarak seçili olup olmadığını da kontrol edebilirsiniz.

Eki Görüntüle 626629
Teşekkür ederim ama bunu zaten biliyordum :)
Seçenekleri var.

Sorunu çözüldü olarak işaretleyin ki bu sorunu yaşayan başka kullanıcılar varsa bu konudan yararlanabilsinler.

Ses simgesine sağ tıklayıp oradan seslere tıklayın ses efekti bölümüne girin orada Windows başlangıç sesini çal var onu kapatın sorun düzelecektir.

Böyle yaptığımda hiç ses gelmiyor :(

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı