Windows 10 Windows Media Player Açılmama Sorunu

ReveNG3

Hectopat
Daha fazla  
@Recep Baltaş abi windows media player ile müzik, video filan açtığım zaman böyle hata veriyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Başlıksız-3.png
    Başlıksız-3.png
    25,6 KB · Görüntüleme: 681
  • Adsız.png
    Adsız.png
    5,8 KB · Görüntüleme: 518
Son düzenleyen: Moderatör:
Denetim masası -> Programlar ve Özellikler -> Windows Özelliklerini Aç veya Kapat kısmına gelin. Medya özellikleri kısmındaki Windows Media Player tik işaretini kaldırın, tamam deyin. Bilgisayarı yeniden başlatın. Tekrardan aynı kısımdan gidip Windows Media Player kısmına tik koyun ve yeniden aktifleşsin.

Komut satırını (cmd) yönetici olarak çalıştırın. Sırası ile işlemler bitene kadar bu kodları girip enterlayın.

Kod:
sfc /scannow

ENTER

Kod:
dism /online /cleanup-image /scanhealth

ENTER

Kod:
dism /online /cleanup-image /checkhealth

ENTER

Kod:
dism /online /cleanup-image /restorehealth

ENTER

Halen durum aynı ise yeni yerel yönetici bir hesap oluşturup o hesaptan deneyin.

Yine aynı ise de Windows kurulum diski ile onarım yapın.

Çok teşekkür ederim cevap vermeye zaman ayırdığınız için deneyip geri dönüş yapacağım. (y)

Denedim ama yine olmadı maalesef. :(
Windows kurulum diski ile onarım nasıl yapılıyor acaba onu denemek istiyorum yardımcı olabilir misin?
Kurtulamıyacağım heralde ben bu sorundan.:( İnternette araştırdım ama hiç kimse bu soruna rastlamamış :(

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı