Windows 10 yanına Kali Linux kurulur mu?

Hocam hiçbir bilginiz yok, sakın Linux kurmayın bilgisayarınıza. Gidin sanal makineye kurun, yoksa en ufak hatada afallarsınız.
Adam doğru söylüyor, hele bir de root olursan, yandım helva keten helva olur bilgisayar. Sanal makineye kur daha iyi. Dual boot Ubuntu filan olsa neyse, onlarda tool yok xDD, ama Kali Linux sorun yaratır, hele bide root ile bağlıysa.
 
Arkadaşlar, Kali Linux işletim sistemi kurmak istiyorum, ama aynı zamanda hem Windows hem Kali Linux kullanmak istiyorum. Önerebileceğiniz kurulum videosu veya anlatımı var mı? Ve bilgisi olanlar, ben kurarken soru sorduğumda bu konu altında yardımcı olabilir mi?

Onun yerine sanal makineye kur.
 
kurulur knk ben hem windows10 kali linux kullanıyom bi sıkıntı yok ama windows10 dan once disk yonetiminden kali için disk bolumu ayrısan daha iyi olur ama kali biraz zor knk dabian alt yapısı olduğu için paket kurarken falan zorlanırsın ben ubuntu altyapılı linux mint kullanıyodum kali de deb uzantılı bir dosya kurmak için dpkg -i <paket adı> yazman geriyo yada silmek için apt-get --purge remove <paket adı> yazman gerekiyo 2si için root olman gerekiyo ama ubuntudu üzerine tıklayıp paket kur diyosun ve kuruyo debian biraz zor kullanımı ama diyosan milleti hacklicem ozman sanal makinenin içinde kur dahaiyi
 

Geri
Yukarı