Kaliteli gözükmüyor.Anlamadım yazılar kaliteli mi gözükmüyor yoksa sağ tık yaptığınızda bazı kategorilerin eksik olduğunu mu düşünüyorsunuz?
Bence sendeki daha net gözüküyor. Benim gözüme öyle gibi geldi.Kaliteli gözükmüyor.
Yazı tipinde hafif bir değişiklik var gibi sanki. Net dediğim böyle daha keskin duruyor. Nasıl yaparım. Ölçeklendirmeyle hafif oluyor gibi.Başlık, moderatörün tahmini muhtemelen. İsteğinizde biraz daha açık olmalısınız. Tam olarak amacınız nedir?
Windows arama yerine "Windows’un görünümünü ve performansını ayarla" yaz sonra ya "En iyi görünüm için ayarla" butonuna tıkla ya da yuvarlak içine aldığım yeri tikle. Eğer zaten bunlar tikliyse monitör ayarlarınla ilgili bir sorun olabilir.Kaliteli gözükmüyor.
Deneyeceğim.Yazıların ikisi de aynı gibi duruyor, kalitesini değiştirmek istiyorsanız ayarlardan ClearType'ı yeniden yapılandırabilirsiniz.
Bence sendeki daha net gözüküyor. Benim gözüme öyle gibi geldi.
Alakası yok.Windows arama yerine "Windows’un görünümünü ve performansını ayarla" yaz sonra ya "En iyi görünüm için ayarla" butonuna tıkla ya da yuvarlak içine aldığım yeri tikle. Eğer zaten bunlar tikliyse monitör ayarlarınla ilgili bir sorun olabilir.
Eki Görüntüle 1645746
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.