Windows 10 Yerel Hesap ile kurulum

Yer
Sakarya
Windows 10 kurarken yerel hesap ile açmak istiyorum. Önceden "Microsoft hesabı kullanmadan oturum aç" tarzında bir şık oluyordu ama o kadar ileri geri gittim göremedim mecburen hotmail ile oturum açıp yerel hesap açıp diğerini sildim. Format esnasında yapılmıyor mu artık bilgisi olan var mı acaba? (Microsoft'un sitesinden orjinal indirildi ISO)

Windows 10 kurarken yerel hesap ile açmak istiyorum. Önceden "Microsoft hesabı kullanmadan oturum aç" tarzında bir şık oluyordu ama o kadar ileri geri gittim göremedim mecburen hotmail ile oturum açıp yerel hesap açıp diğerini sildim. Format esnasında yapılmıyor mu artık bilgisi olan var mı acaba? (Microsoft'un sitesinden orjinal indirildi ISO)
Yapılıyor ama menüyü güzel gizlemişler. Ezbere yerini tarif edemem ama iyice kurcalayın her yeri :D

Hayırlı olsun çok iyi emektar bir kart.
Çok teşekkürler hocam. Zamanında büyük bir çılgınlık yapıp 750ti kartımı satıp VX2457 monitöre geçtim ve uzunca bir süre kullandım. Ardından HD 7770 alıp bir süre idare ettim ve 1-2 ay önce onu da sattım ve üzerine r7 265 alırken dolandırıldım. 1 ay felan geçti üzerinden dolandıran kişi mesaj attı iban felan istedi parayı yollayacağını söyledi ben de şaşırdım. Normalde oradan gelecek parayla rx 560 4gb felan düşünüyordum monitörüm FreeSync destekli olduğundan öyle bir hayalim vardı ama suya düştü henüz para gelmediği için. Mecburen kısıtlı bütçeyle bu emektarı aldım. Eğer ödeme gelirse belki tekrar satıp FreeSync destekli bir karta geçebilirim nasipse. Allah herkese daha iyisini nasip etsin ☺

Windows 10 1909 sürümünü kurarken bende internete bağlayıp kurunca istemişti. Kurduktan sonra hesap değiştir bölümünden yerel hesaba geç diyerek halletim. Önceki sürümlerde atarken internete bağlarken yoktu sanırım uyanıklık yapmış Microsoft. Ya netine bağlanmayıp çevrimdışı seçip ilerleyeceksiniz ya da benim yaptığım gibi kurulum bitince yerel hesaba geçeceksiniz.

Windows 10 1909 sürümünü kurarken bende internete bağlayıp kurunca istemişti. Kurduktan sonra hesap değiştir bölümünden yerel hesaba geç diyerek halletim. Önceki sürümlerde atarken internete bağlarken yoktu sanırım uyanıklık yapmış Microsoft. Ya netine bağlanmayıp çevrimdışı seçip ilerleyeceksiniz ya da benim yaptığım gibi kurulum bitince yerel hesaba geçeceksiniz.
Yabancı sitelerde de bu durum açıklığa getirilmiş.
Ayrıca Microsoft hesabı ile kurulumu bitirip yerel hesaba geçtikten sonra kayıtlı kullanıcı isminin de değiştirilmesi gerekiyor. Aksi takdirde Çalıştır'a winver yazınca karşınıza yine Microsoft hesabınızın e-posta adresi çıkacaktır.
Google'da basit bir şekilde "windows 10 change registered owner" yazıp aratırsanız nasıl değiştirileceğini görebilirsiniz. Aslında kendi YouTube kanalımda videosunu da çektim fakat reklam olmasın diye koymadım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı