Neden?11 de kullanılacak gibi değil,
1 yıl kaldı fakat ben şimdiden düşünmeye başladım. Güvenlik desteği biterse kullanmak istemiyorum ama 11 de kullanılacak gibi değil, rezalet bir şey. Windows server 2022 düşünüyorum kullanılır mı?
Hiç de rezalet değil, hatta performans ve verimlilik çekirdeklerinde kararlılık konusunda çok daha üstün Windows 11, AMD Ryzen 6000 ve Intel 12. nesil ve üzeri işlemcili sistemlerde Windows 11 kurmanız bilgisayar performansı için çok daha iyi olur hatta.
Neden?
Arayüz olarak beğenmiyorum karışık. İşlemcimde i3 12. nesil çok zorlamazda beğendiğim bir OS değil.
Eğer bilgisayarınız iyi ise ama gerçekten son model teknolojiler içeriyorsa(RTX serisi ise en azından) Linux Mint kurun son model olmasının önemi driverlarda sorun yaşamamanız çünkü ben RX550 ile sorun yaşamıştım daha öncesinde.
Windows 10 STT yaklaşıyor. Windows 11 kullanmak istemiyorsunuz. Linux'ta istemiyorsunuz. İşletim sistemlerini silip BIOS'ta takılabilirsiniz.Ekran kartım RTX3060 ama Linux kullanmak istemiyorum günlük kullanıcıyım performans pek önemli değil bu aralar pek oyun oynamıyorum.
Linux günlük kullanıcıya hitap etmiyor değil, ayrıca Windows 11 öyle kullanılamaz değil. Yani Windows ya da Linux kullanmayacaksanız ne kullanacaksınız? MS-DOS falan mı istiyorsunuz?Ekran kartım RTX3060 ama Linux kullanmak istemiyorum günlük kullanıcıyım performans pek önemli değil bu aralar pek oyun oynamıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.