Çözüldü Windows 10 yükleme ekranında kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
RAM
16 gb 2400mhz
SSD veya HDD modeli
240 gb ssd
Ekran kartı
Rx470 4 gb
Anakart
B450m s2h
İşlemci
R3 1200
Windows 10 düzgün çalışmıyordu tekrar yükleyim dedim sonra bayağı yüklendi fakat son durum bu bilgisayarı yeniden başlattım, kapatıp açtım, fişten çekip geri taktım ama nafile, sonuç yine bu. Ne yapsam düzelir? Tamirciye götürmek en doğru karar diye düşünüyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_20230809_213916.jpg
    IMG_20230809_213916.jpg
    109,7 KB · Görüntüleme: 147
Windows 10 düzgün çalışmıyordu tekrar yükleyim dedim sonra bayağı yüklendi fakat son durum bu bilgisayarı yeniden başlattım, kapatıp açtım, fişten çekip geri taktım ama nafile, sonuç yine bu. Ne yapsam düzelir? Tamirciye götürmek en doğru karar diye düşünüyorum.

Depolama birimin yanmış olabilir başıma gelmişti ama emin değilim başka nedenlerden de olabiliyor bazen.

HDD de mi kurulu Windows SSD de mi hocam?

Harddiski çıkar ve öyle açmayı dene.
Oldu ya şaka gibi.

O logo Windows 11 logosu değil mi? Siz Windows 10 yazmışsınız ama Windows 11 gibi duruyor!
Yok bende bilmiyorum ama Windows 10 hocam

O logo Windows 11 logosu değil mi? Siz Windows 10 yazmışsınız ama Windows 11 gibi duruyor!

Depolama birimin yanmış olabilir başıma gelmişti ama emin değilim başka nedenlerden de olabiliyor bazen.

HDD de mi kurulu Windows SSD de mi hocam?
Ssdde kuruluydu

Technopat Haberler

Geri
Yukarı