Windows 10 yüksek disk kullanımı

prooyucuxx

Picopat
Öncelikle herkese iyi akşamlar. Son birkaç gündür başıma gelen can sıkıcı bir olaydan bahsedeceğim. Benim 1 TB hard diskim var. Onun harici bir diskim yok ancak bilgisayarı açar açmaz. System, Windows Defender, GameLoop aynı anda çalışarak bilgisayarı aşırı derecede yavaşlatıyorlar. Öncelikle hizmetler kısmından Defender'ı kapatmayı denedim ancak seçim yeri gri ve oraya erişimim engellenmiş. Bu arada birkaç dakika önce de kapsamlı bir virüs taraması yaptım. 5 adet dosya silinmiş ancak yine de diskim yavaş. Bilgisayar boştayken bile System diski anlık olarak yüksek kullanıyor. Başlangıç kısmından GameLoop'u kapatamıyorum.

Sorularım şunlar:

1. GameLoop'u başlangıçta açılmaması için nasıl kapatabilirim?
2. Windows Defender'ın disk ve hard disk kullanımını nasıl engellerim?
3. System neden bu kadar yüksek disk kullanıyor? Ve bunu nasıl engellerim?

Dosya Ekleri

• werwer.png
    werwer.png
    18,6 KB · Görüntüleme: 53
Görev Yöneticisi'nden başlangıç kısmına gelerek, bilgisayar açıldığında, açılmasını istemediğiniz uygulamayı devre dışı bırakın.
Çoğunı kapadım ancak Gameloop çıkmıyor kapatma yerinde.
Bende de SSD var Samsung Evo ona rağmen System aşırı şekilde yiyor diski. Ben çözümünü bulamadım. İnşallah bu dertten yakın da kurtulursun.
Bulursam sana da yazarım kardeşim.
Ne kadar Virtual RAM kullanıyorsunuz? Kontrol eder misiniz?
Virtuak derken? Toplam 8 gb ram var bilgisayarda.
Şu an evde değilim eve gidince güncelleyeceğim.
Bu kadar.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    10,5 KB · Görüntüleme: 43
  • dsafdsfds.png
    dsafdsfds.png
    7,2 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:
Minimum 13 maksimum 22 GB yuksek bir değer, sanal belliği devre dışı bırakmayı/sıfırlamayı dener misin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı