Windows 10 Yükseltmeden Sonra FPS Düşüş Sorunu

Bülent Tercan

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
ATI Radeon HD4450 Ekran Kartım var. W10 yüklemeden önce LoL'de 65-70FPS alırken W10 yükledikten sonra 30-35 FPS almaya başladım. Neden böyle olur? Nasıl düzeltilir?

Bende de Radeon HD4850 var. Herhangi bir sorun yok. Lol'e girmedim ama diğer oyunlar eskisi gibi çalışıyor. Oyun ayarlarının değişmesi de etkileyebilir. Aygıt yöneticisinden bu sürücü yüklü mü kontrol edin.

upload_2016-1-27_19-41-59.png

10586 yapısını kurdunuz değil mi? Komut satırından winver komutunu çalıştırıp öğrenebilirsiniz. Windows güncellemelerinin hepsini yapın, kurulu değilse otomatik olarak yükleyecektir.
Başka sürücüler de sorunlu olabilir. Driver Identifier ile eski sürücülerinizi öğrenebilirsiniz.
Diğer bir husus ise bilgisayarda çalışan diğer programlar etkiliyor olabilir. Temiz önyükleme yapıp bilgisayar başlangıcında açılan programları kapatabilirsiniz.
Yükseltme yaparak geçiş yaptığınız için sistem dosyalarında bozukluk olabilir. Yönetici komut satırına girerek sfc /scannow ile taratma yapın.
Hala sorun devam ediyorsa görev yöneticisini belleğe göre sıralama yapıp resim ile geri dönüş yaparsınız.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı