Windows 10'a Geçebilen Var mı ?

Yazık günah ya her hata vermesinde 5 gblik dosya indiriyor.
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    2 KB · Görüntüleme: 624
AKK limitini kaldırmak için kampanyalara katılalım derken Windows 10 yüzünden Ttnet AKK'yı 10GB olarak belirlerse şaşmam millet şuan internete abanıyor update için :D
 
dostum öncelikle C:\Windows\SoftwareDistribution\Download klasörün içindeki her şeyi sil sonra komut istemci'yi yönetici çalıştırıp wuauclt.exe /updatenow bunu yapıştırıp enter'a bas Windows update'ye gittiğinde göreceksin başlamış olacak.
Bir arkadaş o işlemi yapınca lisanssız oluyor demişti o yüzden pek yararlı bakmadım. Fakat komut sistemine o yazıyı yazıyorum win10 indiriliyor diyor sonra başarısız oldu diyor. Şimdide indirmeye başlayınca 14mb boyutunda bir dosya vardı her tekrarladığımda dosyanın boyutu artıyor. Şu an da 21.5 mb boyutu oldu fakat hep %10 olarak gösteriyor.
 
Merhaba arkadaşlar Windows 10'u nasıl edinebilirim orjinal 8.1 kullancısıyım direk dosyalarımla beraber yükseltebilirmiyim ? (Rezerve simgesi'de gelmemişti)
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı