Windows 10'a geçilmeli midir?

raidExodus

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Kocaeli, Derince
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: ASUS TUF Gaming RTX 3060 OC Edition
CPU: Intel Core i5-12400F
RAM: Kingston Fury Beast RGB 2x8 GB CL16 3200MHz
Anakart: MSI H610M Bomber
PSU: ASUS TUF Gaming 650B 650W
Depolama: 500 GB XPG Spectrix S20G, 2 TB Seagate SKYHAWK Surveillance 5900 RPM
Kasa: ASUS TUF Gaming GT301

Göz göre göre kazıklanarak 27 bin civarı ödedim. Siz siz olun bu dönemde sistem toplamayın.
Merhaba arkadaşlar. Sizce Windows 10'a geri dönmeli miyim? Şu an Windows 11 kullanıyorum ve yaşadığım 2 sorun var:
  • Çok fazla RAM kullanılıyor, bazen oyunlara bile giremiyorum bunun yüzünden, çünkü yeterli RAM alanı yok. 8x2 kullanıyorum.
  • NVIDIA sürücülerim kafayı yedi, Windows 10 sürücülerini silip Windows 11 sürücülerini Temiz Kurulum ile kurunca bir sürü sorun çıktı başıma. Kafayı yedim artık, temiz kuruluma tövbe ettim. 3060 ekran kartım.
Amacım Windows 10'a geçip doğru düzgün bir NVIDIA sürücüsü kurmak, ve düzelmesini ummak. Ya da Windows 10 kullanan bir bilgisayarcı tanıdığıma götürüp, DDU ile sürücüleri sildirip Windows 10 sürücüleri kurmak ve Windows 11 ile devam etmek. Şimdilik 15 gün tatilde dönmeyi düşünüyorum. Ama dosyalarımı, oyunlarımı kaybetmeden dönmem mümkün olur mu? Windows 11 geçeli bir aydan fazla olduğu için Kurtarma bölümünden geçiş yapamıyorum, başka türlü nasıl geçebilirim eğer geç derseniz? Teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar. Sizce Windows 10'a geri dönmeli miyim? Şu an Windows 11 kullanıyorum ve yaşadığım 2 sorun var:
  • Çok fazla RAM kullanılıyor, bazen oyunlara bile giremiyorum bunun yüzünden, çünkü yeterli RAM alanı yok. 8x2 kullanıyorum.
  • NVIDIA sürücülerim kafayı yedi, Windows 10 sürücülerini silip Windows 11 sürücülerini Temiz Kurulum ile kurunca bir sürü sorun çıktı başıma. Kafayı yedim artık, temiz kuruluma tövbe ettim. 3060 ekran kartım.
Amacım Windows 10'a geçip doğru düzgün bir NVIDIA sürücüsü kurmak, ve düzelmesini ummak. Ya da Windows 10 kullanan bir bilgisayarcı tanıdığıma götürüp, DDU ile sürücüleri sildirip Windows 10 sürücüleri kurmak ve Windows 11 ile devam etmek. Şimdilik 15 gün tatilde dönmeyi düşünüyorum. Ama dosyalarımı, oyunlarımı kaybetmeden dönmem mümkün olur mu? Windows 11 geçeli bir aydan fazla olduğu için Kurtarma bölümünden geçiş yapamıyorum, başka türlü nasıl geçebilirim eğer geç derseniz? Teşekkürler.
W11 deydim 3 gün sonra W10 geçtim

Sorun yaşıyorsan geç tabii fakat kendin format at bence.

Tercih sizin hocam benim de işlemcim yetmesede Windows 11'e geçmiştim güzeldi ama nasıl diyeyim daha fazla RAM yiyor gibi geldi Windows 10'a geçtim sonra.

• NVIDIA sürücülerim kafayı yedi, Windows 10 sürücülerini silip Windows 11 sürücülerini temiz kurulum ile kurunca bir sürü sorun çıktı başıma. Kafayı yedim artık, temiz kuruluma tövbe ettim. 3060 ekran kartım.
Amacım Windows 10'a geçip doğru düzgün bir NVIDIA sürücüsü kurmak, ve düzelmesini ummak. Ya da Windows 10 kullanan bir bilgisayarcı tanıdığıma götürüp, DDU ile sürücüleri sildirip Windows 10 sürücüleri kurmak ve Windows 11 ile devam etmek. Şimdilik 15 gün tatilde dönmeyi düşünüyorum. Ama dosyalarımı, oyunlarımı kaybetmeden dönmem mümkün olur mu? Windows 11 geçeli bir aydan fazla olduğu için kurtarma bölümünden geçiş yapamıyorum, başka türlü nasıl geçebilirim eğer geç derseniz? Teşekkürler.

Windows 11 kullanıyorum i3 Pentium sistem le ben alışığım ama senin yerinde olsam Windows 11'i bir 2-3 sene sonra geçmek olacakdır ya da sağa sapıp Linux kullanmak.

Geçmek isterseniz;
C:/Users/[Kullanıcı Adınız] klasörünü kopyalayıp başka bir diske kaydederseniz sıfır kurulum yapabilirsiniz. Oyunları da tekrar indirin. Eğer 2. disk varsa bütün oyunları o diske atıp sıfır kurulum gerçekleştirebilirsiniz. (Regediti yapmayın çünkü pişman olursunuz.)

Eski bilgisayarımda sorun yoktu ama laptopta Windows 11 çok hantal kaldı. Şu an bende memnun değilim Windows 11'den.

Geçmek isterseniz;
C:/Users/[Kullanıcı Adınız] klasörünü kopyalayıp başka bir diske kaydederseniz sıfır kurulum yapabilirsiniz. Oyunları da tekrar indirin. Eğer 2. disk varsa bütün oyunları o diske atıp sıfır kurulum gerçekleştirebilirsiniz. (Regediti yapmayın çünkü pişman olursunuz.)

Hocam daha kolay yolu var mıdır? Oyunları yine indirmekle uğraşmamamın sebebi hepsi genelde 50+ GB ve rahat tüm 15 tatil onları indirmemle geçeceğinden. Yoksa sıfır kurulum yapacağım.

Hocam daha kolay yolu var mıdır? Oyunları yine indirmekle uğraşmamamın sebebi hepsi genelde 50+ GB ve rahat tüm 15 tatil onları indirmemle geçeceğinden. Yoksa sıfır kurulum yapacağım.
bulut ta aktar ? steam dosyasını direk kopyala at
ben öyle yapıyorum sonra steamde bulduruyorum eskik dosya varmı diye bakıp oynuyorum

2. disk varsa bütün oyunları (ayrıca kullanıcı klasörünü) o diske atın. Bundan daha kolayı yok.

bulut ta aktar ? steam dosyasını direk kopyala at
ben öyle yapıyorum sonra steamde bulduruyorum eskik dosya varmı diye bakıp oynuyorum
Hocam o kadar depolama nerede var? Söyleyin bizde kullanalım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı