Windows 10'a geçmek mantıklı mı?

Ben inseder sürümlerini bile kullandım ve hiç bir sorun yaşamadım. Bence harika olmuş.
Temiz kurulum yap.

Temiz kurulum yapın diyorsunuz ama ilk defa geçiş yapacak olanlar için sıkıntı olacak. Ben kaç saattir update üzerinden yüklenmesini bekliyorum. Temiz kurulum iyidir ama lisansı tanımayacak.

Geçeceklere tavsiye ; Kesinlikle temiz kurulum yapın sorun yaşarsınız aksi halde.

Ben yükseltme ile aldım temiz kurulum yapmadım. Test amaçlı 10 küsür popüler oyun açtım.
Birçok yazılım çalıştırdım ve sıfır sorun var. Açılış ve kapanışta acayip hız artışı var.
Ben eski grafik kartı sürücüsü kullanıyordum, yenisini bulmuş kendi yüklemiş. :)

Ben yükseltme ile aldım temiz kurulum yapmadım. Test amaçlı 10 küsür popüler oyun açtım.
Birçok yazılım çalıştırdım ve sıfır sorun var. Açılış ve kapanışta acayip hız artışı var.
Ben eski grafik kartı sürücüsü kullanıyordum, yenisini bulmuş kendi yüklemiş. :)

Bende de tam tersi oldu, şans meselesi. Temiz kurulum her halükarda çıkacak sorunların önünü kapatıyor :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı