Windows 10'a Geçtikten Sonra CS:GO Tam Ekran Olmama Sorunu

xtrax

Megapat
Daha fazla  
Bugün Windows 10'a geçtim. Geçerken yazın başında saçma problemlerle uğraşmak istemiyordum. Bilgisayarı ilk topladığımda da bu sorun oldu. Ancak onu AMD Settings'den ölçekleme modunu Tam Panele getirerek çözdüm. Şimdi 1280x768'de oyun küçük oluyor ekranda ve etrafı siyahlarla kaplı oluyor. En son sürücüyü yükleyin demeyin çünkü daha demin onu yükledim. Sağ tıkta AMD Settings gözükmüyordu. Ve ayarlar açılmıyordu. Nasıl bu çözünürlükte tam ekran oynarım. Hangi ayarı yapmam gerek. Windows 10'a geçtiğime pişman oldum.

Ayrıca oyuna girince monitörden Suggested Monitor Resolution 1920x1080 diye uyarı çıkıyor.

AMD Settings'den GPU ölçeklemeyi açtım. Ekran küçük kalmadı ama bu seferde yanlarda siyahlarlar oldu. Yani black bars oldu. Ama ben blackbars istemiyorum. 1280x768'i Win 7'deki gibi tam ekran kullanmak istiyorum.

Güncelleme: AMD'nin sitesinden son sürücüyü başarıyla kurdum ama hala aynı sorun devam ediyor. Ekranı doldurmuyor. Bu forunda geç dediler Windows 10'a ama başıma dert oldu tatilin başında.

Burda guncellik iyidir diye söylüyor herkes ama bir sorun olunca takan yok technopat in gerçek yüzünü görmüş oluyoruz.

Tam olarak çözümü bilmiyorum ama aklıma takılan bir şey oldu ve belki yardımcı olurum. Bilgisayarında ilk kez bu sorun olduğunda AMD Settings ile çözdüğünü söylemişsin. Güncel sürücüleri de indirmişsin ama benim aklıma takılan şey sağ tık yaptığında AMD Settings'in açılmaması. Ben de önceden yaşadığımdan biliyorum. Büyük ihtimal sürücüyü doğru kuramamışsın. Tümüyle kaldır yeniden kur. Olmadı DDU kullanarak kaldır. Tekrar yüklediğinde açılırsa nasıl eskisini tam panele getirerek çözdüysen tekrar öyle çözmeye çalış. Eğer AMD Settings'de sorunun yoksa o zaman aklıma başka bir şey gelmiyor. Umarım bilen birileri çıkar ve yardımcı olur.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CS:GO'da video ayarlarında ekran boyutunu 16:9 yap, muhtemelen düzelecektir.
Hocam zaten 4:3 oynamak istiyorum :D

Tam olarak çözümü bilmiyorum ama aklıma takılan bir şey oldu ve belki yardımcı olurum. Bilgisayarında ilk kez bu sorun olduğunda AMD Settings ile çözdüğünü söylemişsin. Güncel sürücüleri de indirmişsin ama benim aklıma takılan şey sağ tık yaptığında AMD Settings'in açılmaması. Ben de önceden yaşadığımdan biliyorum. Büyük ihtimal sürücüyü doğru kuramamışsın. Tümüyle kaldır yeniden kur. Olmadı DDU kullanarak kaldır. Tekrar yüklediğinde açılırsa nasıl eskisini tam panele getirerek çözdüysen tekrar öyle çözmeye çalış. Eğer AMD Settings'de sorunun yoksa o zaman aklıma başka bir şey gelmiyor. Umarım bilen birileri çıkar ve yardımcı olur.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zaten dün en son kurduğum sürücüyü kaldırdım. Sonra sitesinden en sonuncuyu kurdum başarıyla suan amd settigs açılıyor. Denedim tam panel ama olmadı. Bugun eve gidince iso Windows 10 indirecegim temiz kurulum için bulunsun bir yerde. Çözümü bulamazsam temiz kurulum yapacağım.

temiz kurulumla yüklediniz mi genel de böyle sorunlar yükseltme ile oluyor
Evet yükseltme ile yaptım.

Hocam zaten 4:3 oynamak istiyorum :D

Zaten dün en son kurduğum sürücüyü kaldırdım. Sonra sitesinden en sonuncuyu kurdum başarıyla suan amd settigs açılıyor. Denedim tam panel ama olmadı. Bugun eve gidince iso Windows 10 indirecegim temiz kurulum için bulunsun bir yerde. Çözümü bulamazsam temiz kurulum yapacağım.

Evet yükseltme ile yaptım.
Temiz kurulum yapın. Yükseltme iyi değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı