Windows 10'a Geçtikten Sonra CS:GO Tam Ekran Olmama Sorunu

xtrax

Megapat
Daha fazla  
Bugün Windows 10'a geçtim. Geçerken yazın başında saçma problemlerle uğraşmak istemiyordum. Bilgisayarı ilk topladığımda da bu sorun oldu. Ancak onu AMD Settings'den ölçekleme modunu Tam Panele getirerek çözdüm. Şimdi 1280x768'de oyun küçük oluyor ekranda ve etrafı siyahlarla kaplı oluyor. En son sürücüyü yükleyin demeyin çünkü daha demin onu yükledim. Sağ tıkta AMD Settings gözükmüyordu. Ve ayarlar açılmıyordu. Nasıl bu çözünürlükte tam ekran oynarım. Hangi ayarı yapmam gerek. Windows 10'a geçtiğime pişman oldum.

Ayrıca oyuna girince monitörden Suggested Monitor Resolution 1920x1080 diye uyarı çıkıyor.

AMD Settings'den GPU ölçeklemeyi açtım. Ekran küçük kalmadı ama bu seferde yanlarda siyahlarlar oldu. Yani black bars oldu. Ama ben blackbars istemiyorum. 1280x768'i Win 7'deki gibi tam ekran kullanmak istiyorum.

Güncelleme: AMD'nin sitesinden son sürücüyü başarıyla kurdum ama hala aynı sorun devam ediyor. Ekranı doldurmuyor. Bu forunda geç dediler Windows 10'a ama başıma dert oldu tatilin başında.

Hocam zaten 4:3 oynamak istiyorum :D

Zaten dün en son kurduğum sürücüyü kaldırdım. Sonra sitesinden en sonuncuyu kurdum başarıyla suan amd settigs açılıyor. Denedim tam panel ama olmadı. Bugun eve gidince iso Windows 10 indirecegim temiz kurulum için bulunsun bir yerde. Çözümü bulamazsam temiz kurulum yapacağım.

Evet yükseltme ile yaptım.
Artık bilemeyeceğim. En son çare diğer arkadaşlarımızın dediği gibi temiz kurulum yapmak. Bazen böyle sorunlar anca böyle çözülebiliyor.

Masaüstünden ekran çözünürlüğünden çözünürlüğü 1280x768 yapınız. Daha sonra yine ekran çözünürlüğünde gelişmiş ayarlara girin. Yukarıdan İntel Panelini seçip Ekran ölçeklendirmesini koruyu seçiniz. Daha önce ben böyle çözmüştüm.

Masaüstünden ekran çözünürlüğünden çözünürlüğü 1280x768 yapınız. Daha sonra yine ekran çözünürlüğünde gelişmiş ayarlara girin. Yukarıdan İntel Panelini seçip Ekran ölçeklendirmesini koruyu seçiniz. Daha önce ben böyle çözmüştüm.
O çözümü görmediğim yer kalmadı :D Ben buraya yazmadan araştırma yaptım 2 saat. O dediğiniz laptoplar için. Masaüstüne intel kontrol paneli kurmak istiyorum ama masaüstü olduğundan kurulmuyor.

.

Arkadaşlar çıldırmak üzereyim. Gördük Windows 10'u.

Neden 4:3'de oynamak istediğini sorabilir miyim? 4:3'de 1920x1080 oyun oynanmıyor, bi' yerlerden kırpıyor. Ha bu arada istiyorsan DirectX12 ve yeni güncellemeleri stabil çalıştırmayan Windows 7'ye dönebilirsin.

Arkadaşlar çözümü internetten felan değil tamamen kendi arayışlarım sonunda denemeler yaparak buldum. Önce normal masaüstünden görüntü ayarlarına geliyoruz. Gelişmiş diyoruz ve ekran çözünürlüğünü CS:GO yu oynamak istediğimiz seçeneğe alıp ayarları koru diyoruz. Daha sonra oyuna girip aynı çözünürlüğü seçiyoruz ve tam ekran pencereli ye tıklıyoruz. Pencereli diyor diye sizi yanıltmasın oyun tam ekran oluyor. !!!!

Şu windows 10'nu karalama işinden vazgeçin artık!

Arkadaş, windows 10 ile alakalı bir sorununu dile getirmiş, yazmış, çözüm aramış. Sen kalkmış karalama diyorsun. Asıl win10 nu hypelamayı bırakın. çoğu kullanıcının ekran kartı directx 12 yi desteklmezken, kaldı ki, oynadıkları oyunlar directx12 gerektirmezken. o kullanıcılara sürekli, "Baba win 10 nu kur. Win 7 çöp, güncellemede gelmiyor zaten" diyip duruyorsunuz. Adam win 7 nin temasını seviyor belki, belki yetiyor ona performansı. Eminimki, aynı sorunu win 7 de yaşıyan biri olsaydı. Ona direk win 10 kur denilicekti. Ama tabi biz win 10 nu karalıyoruz.

Arkadaş, windows 10 ile alakalı bir sorununu dile getirmiş, yazmış, çözüm aramış.
Sen kalkmış karalama diyorsun.
Asıl win10 nu hypelamayı bırakın.
çoğu kullanıcının ekran kartı directx 12 yi desteklmezken, kaldı ki, oynadıkları oyunlar directx12 gerektirmezken.
o kullanıcılara sürekli, "Baba win 10 nu kur. Win 7 çöp, güncellemede gelmiyor zaten" diyip duruyorsunuz.
Adam win 7 nin temasını seviyor belki, belki yetiyor ona performansı.
Eminimki, aynı sorunu win 7 de yaşıyan biri olsaydı. Ona direk win 10 kur denilicekti.
Ama tabi biz win 10 nu karalıyoruz.

Bir şey bilmediğin orta da sen windows 7 kur rahat et. Yazının tamamını kalın yazıp da ukalalık yapma işine bak!

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı