Windows 10'da dosya gezgini sekme özelliği nasıl aktifleştirilir?

Makaleler
9
Yer
İstanbul, Türkiye
Windows 10'da dosya gezgini sekme özelliği nasıl aktifleştirilir? Bir ara Windows 10 22H2'nin betasına geldi ve sonradan kaldırıldı diye biliyorum. Bu videoda da önceki sürümlerde olduğu ve ayarlardan kapatıldığı gösterilmiş. Hangisi doğru? Ve neden kaldırıldı? Sırf Windows 11'e eklemek için mi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Hocam Windows 10'a ilk olarak 17618 güncellemesinde denendi sonraki yapılarda kaldırıldı ve bunlar dev yapılardı daha sonrasında gelmedi Windows 22572(22H2) geliştirme yapılarında sızdı ondan sonra vivetool ile acilabiliyordu moment 1 güncellemesinde Windows 11 22H2'ye gelecek Announcing Windows 10 Insider Preview Build 17618 for Skip Ahead

@GokhanYigitGya

Evet bende ilk olarak Windows 10'un o sürümünde görüldüğünü doğruluyorum.
Windows 11 22H2'ye "Ekim 2022 güvenlikle ilgili olmayan isteğe bağlı güncelleme" yani moment 1 güncellemesi ile geleceği Microsoft tarafından doğrulanmış durumda.😄😄👍🏻

Hocam Windows 10'a ilk olarak 17618 güncellemesinde denendi sonraki yapılarda kaldırıldı ve bunlar dev yapılardı daha sonrasında gelmedi Windows 22572(22H2) geliştirme yapılarında sızdı ondan sonra vivetool ile acilabiliyordu moment 1 güncellemesinde Windows 11 22H2'ye gelecek Announcing Windows 10 Insider Preview Build 17618 for Skip Ahead

@GokhanYigitGya

Anladım, ekleme şansımız hiç yok mu? Ve denendikten sonra neden kaldırıldı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı