Çözüldü Windows 10'da etkinleştir yazısı nasıl giderilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Bentcliffe

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarı 5 senedir kullanıyorum. Windows'u etkinleştir yazısı bir kere bile çıkmadı ama geçen günlerde Crack'li RE8 village indirdikten sonra Windows'u etkinleştir yazısı çıkmaya başladı. Tüm yöntemleri denedim olmuyor. Eski bilgisayarımı da sayarsam 11-12 senedir çıkmayan Windows'u etkinleştir yazısı şu son birkaç haftadır çıkıyor ve aşırı rahatsız ediyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bilgisayarı 5 senedir kullanıyorum. Windows'u etkinleştir yazısı bir kere bile çıkmadı ama geçen günlerde Crack'li RE8 village indirdikten sonra Windows'u etkinleştir yazısı çıkmaya başladı. Tüm yöntemleri denedim olmuyor. Eski bilgisayarımı da sayarsam 11-12 senedir çıkmayan Windows'u etkinleştir yazısı şu son birkaç haftadır çıkıyor ve aşırı rahatsız ediyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

Hocam Trendyol gibi yerlerde Windows 10 keyleri satiliyor 100-150 lira bandinda. Pro veya Home sizde hangisi varsa ona gore alip halledebilirsiniz. Orijinal olmus olur hem de.
Bilgisayarı 5 senedir kullanıyorum. Windows'u etkinleştir yazısı bir kere bile çıkmadı ama geçen günlerde Crack'li RE8 village indirdikten sonra Windows'u etkinleştir yazısı çıkmaya başladı. Tüm yöntemleri denedim olmuyor. Eski bilgisayarımı da sayarsam 11-12 senedir çıkmayan Windows'u etkinleştir yazısı şu son birkaç haftadır çıkıyor ve aşırı rahatsız ediyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

Hocam Trendyol gibi yerlerde Windows 10 keyleri satiliyor 100-150 lira bandinda. Pro veya Home sizde hangisi varsa ona gore alip halledebilirsiniz. Orijinal olmus olur hem de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Windows orijinal miydi ki? Bu genelde crakli kullanmaya çalışınca olur uzunca bir süre görmesende bir anda görebilirsin ha eğer yok orijinal ürün dersen de Microsoft desteğe yaz internetten bir şeyler indirdim böyle oldu düzeltemiyorum de.

Orijinal olmayacak sekilde yaparsaniz bi guvenilirligi yok hemde her guvenlik guncellemesinde tekrardan windowsu etkinlestir yazisi cikacaktir

Windows orijinal miydi ki? Bu genelde crakli kullanmaya çalışınca olur uzunca bir süre görmesende bir anda görebilirsin ha eğer yok orijinal ürün dersen de Microsoft desteğe yaz internetten bir şeyler indirdim böyle oldu düzeltemiyorum de.
Guvenlik guncellemesi yapilinca geliyor o yazi crackli ise hocam

CMD ile yok edebilirsin ama ne kadar güvenilir bilmiyorum. Youtube videosunda görmüştüm bir .bat dosyası çalıştırıyorsun ve sonrasında bilgisayarı açtığında birdaha o Windows'u Etkinleştir yazısı kayboluyor. Windowsda da bir ürün kimliği yüklü gözüküyor. Dilersen virüstotal linki ile dosyayı atabilirim

CMD ile yok edebilirsin ama ne kadar güvenilir bilmiyorum. YouTube videosunda görmüştüm bir .bat dosyası çalıştırıyorsun ve sonrasında bilgisayarı açtığında bir daha o Windows'u etkinleştir yazısı kayboluyor. Windowsda da bir ürün kimliği yüklü gözüküyor. Dilersen VirusTotal linki ile dosyayı atabilirim.

Evet ben öyle yaptım etkinleştir yazızı giti Windows 10 Pro yaptım gayete güzel ve sağlıklı şekilde kullanıyorum YouTube'dan izleyip yapmıştım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı