Windows 10'da FACEIT açılmıyor

Neymarrr

Femtopat
Daha fazla  
Güncellemeleri denetleyemiyorum. FACEIT girebilmem için güncelleme yapmam gerekiyor, ne yaptıysam olmadı. Fikir sahibi arkadaşlar yazabilir mi?
Windows 11'e geçiş yapmak istemiyorum.

1773261807467.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Microsoft Windows 10'u artık tam olarak desteklemediğinden, birkaç ay sonra da tamamen desteği biteceğinden bu sorunu tamamen çözemezsiniz. FACEIT anti cheat sisteminin istediği bazı özellikler Windows 11'i zorunlu kılıyor. Tek çözüm ESU ile güncelleme desteğini 2026 Ekim'e kadar uzatmak.

Windows 11, Faceit için Ekim 2026 da zorunlu olacak(belki daha öne alınmıştır bilmiyorum). Oynamak istiyorsan seve seve w11'e geçeceksin.

W11'e karşı olan bu anlamsız nefret te bana gerip geliyor. Herhangi bir sıkıntısı yok, ilk çıktığı günden beri çeşit çeşit donanım ile kullanım oldukça da stabil. Performans düşüşü yok. Görüntüsü daha hoş, alıştıktan sonra da W10 bildiğin windows 98 gibi çok eski geliyor.

Edit: Arkadaş ile normal bir şekilde münakaşaya girmeden, laf atmadan windows 11'in kötü mü iyi mi olduğunu tartışıyorduk ve mesajlarımız bir anda silindi. Sebep neymiş konu dışı kişisel tartışmaymış. Bu forumda gerçekten özgürlük yok. Moderatörler gereksiz yere aşırı fazla her şeye müdahale ediyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı