Windows 10'da İzleniyor muyuz ?

JerAA

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar kapalı kaynak kodlu olan W10'da yaptığımız her faliyet izleniyormuş, biliniyormuş. Tabii ki bu bizim gibi küçük kullanıcılarda aşırı bir sorun yaratmasa da, büyük firmalarda büyük mesele yaratabilir. Sizce ne kadar doğrudur ? Ne düşünüyorsunuz ?

Arkadaşlar kapalı kaynak kodlu olan W10'da yaptığımız her faliyet izleniyormuş, biliniyormuş. Tabii ki bu bizim gibi küçük kullanıcılarda aşırı bir sorun yaratmasa da, büyük firmalarda büyük mesele yaratabilir. Sizce ne kadar doğrudur ? Ne düşünüyorsunuz ?
Windows 10, Mac OS, Linux(daha zor olsa da) farketmez. İzleyecek adam bir yolunu bulur izler :) O yüzden büyük proje yapan firmaların bilgisayarlarının açık internet ile bağlantısı yoktur. İnternet için ayrı sistemler kullanırlar, ki onların da şirketiçi ağ ile bağlantısı yoktur. Emin olun büyük şirketler güvenliğe büyük yatırım yapıyorlar, salak değiller :) Küçük kullanıcı içinse farketmez :) Benim neyimi izleyecekler allah aşkına :D

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İzleniyorsan büyük adamsındır , izleniyorsan bilki, bill gates seni adam yerine koymuş .

Benim burda anlatmak istediğim başkaları tarafindan illegal yollarla izlenmek değil. İşletim sisteminin yapılanları, işletim sistemi sahibi şirkete göndermesi ve bu gönderilerin kayıt altına alınması.

Benim burda anlatmak istediğim başkaları tarafindan illegal yollarla izlenmek değil. İşletim sisteminin yapılanları, işletim sistemi sahibi şirkete göndermesi ve bu gönderilerin kayıt altına alınması.
Tamam hocam onu diyorum ya zaten :) beni sabaha kadar izlesinler kayıt altına alsınlar. Neyim var saklayacak ? :D Yine dediğim gibi büyük şirketlerin ağ yapıları da buna izin vermiyor :D ee sorun nerde o zaman ? :D

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı