Çözüm Windows 10'da Microsoft Store bozuk ekran

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Aklımdan appx yolu ile güncellemek geldi. Sonra bu appx dosyasını kurunca düzeldi. Çoğu kişide bu sorunu yaşayınca bende çözümü paylaşayım dedim.
Saygıdeğer @480164, sizin bu appx yolu ile güncellenme yönteminiz uygulama yükleyicisi gibi bir yöntem oluyor sanırım. Konuyla ilgili biraz araştırma yaptım ve "Windows 10’a .Appx Uzantılı Uygulama Nasıl Yüklenir?" internet adresinden biraz daha detaylı bilgiye ulaştım. Tabi appx veya appxbundle yoluyla yüklemek aklınıza nereden ve nasıl geldiyse tebrik ederim. Ben de bu yöntemi ilk defa öğrenmiş oldum ve Microsoft Mağazası dışındaki bir uygulamayı da PowerShell yöntemi ile yükleyebildiğimizi öğrendim.

Verdiğiniz fikir ve destek için teşekkürler, sağlıcakla kalın...

Merhaba bugün böyle bir hata almıştım ve size çözümünü göstereceğim.

Eki Görüntüle 2011009

Microsoft Store - Official app in the Microsoft Store verdiğim linki Store App guard yerine yapıştırın. Yandaki tike basıp bekleyin.
Ardından aşağaya doğru bir sürü dosya gelecektir. Bunlardan aşağıda ögösterdiğim dosyayı sağ tık yapıp indirin.

Eki Görüntüle 2011011

İndirilen dosyanın üzerine tıklayıp güncelleştir deyin. Sonra açın güzel şeyler yolda ekranında bekleyin. Bekledikten sonra artık Microsoft Store hazırdır.
Konuyla ilgili bir konuda daha çözüm paylaşmışlar ve herkese yardımcı olabilmek açısından paylaşayım:

"Windows 10'da Microsoft Store'da düzen belirtilmiş hatası"

Son düzenleme:
Saygıdeğer @480164, sizin bu appx yolu ile güncellenme yönteminiz uygulama yükleyicisi gibi bir yöntem oluyor sanırım. Konuyla ilgili biraz araştırma yaptım ve "Windows 10’a .Appx Uzantılı Uygulama Nasıl Yüklenir?" internet adresinden biraz daha detaylı bilgiye ulaştım. Tabii appx veya appxbundle yoluyla yüklemek aklınıza nereden ve nasıl geldiyse tebrik ederim. Ben de bu yöntemi ilk defa öğrenmiş oldum ve Microsoft mağazası dışındaki bir uygulamayı da PowerShell yöntemi ile yükleyebildiğimizi öğrendim.

Verdiğiniz fikir ve destek için teşekkürler, sağlacakla kalın...

Konuyla ilgili bir konuda daha çözüm paylaşmışlar ve herkese yardımcı olabilmek açısından paylaşayım:

"Windows 10'da Microsoft Store'da düzen belirtilmiş hatası"

Hocam oda olur aslında. Ancak ben de o link açılmıyordu Microsoft Store'de o yüzden daha kararlı olması açısından benim yöntem uygulanabilir.

Hocam oda olur aslında. Ancak ben de o link açılmıyordu Microsoft Store'de o yüzden daha kararlı olması açısından benim yöntem uygulanabilir.
Evet, kararlılık açısından kestirmeden çözebilmek için sizin dediğiniz yöntem daha da uygun. Bunun için ayrıca teşekkürler.

Tabi Windows kurulumu yapan kullanıcılar için niye böyle bir sorun ortaya çıktı, anlayabilmiş değilim. Sanırım bu sorun bizler haricinde sistemsel kaynaklı bir sorun ve şirket, bu sorunun farkına varır ve görürlerse düzeltilebilmesi için ellerinden geleni yapacaklardır diye düşünüyorum. Sistem güncellemesi gibi bir durumla düzeltebilirler belki, orasını bilemiyorum artık.

Evet, kararlılık açısından kestirmeden çözebilmek için sizin dediğiniz yöntem daha da uygun. Bunun için ayrıca teşekkürler.

Tabii Windows kurulumu yapan kullanıcılar için niye böyle bir sorun ortaya çıktı, anlayabilmiş değilim. Sanırım bu sorun bizler haricinde sistemsel kaynaklı bir sorun ve şirket, bu sorunun farkına varır ve görürlerse düzeltilebilmesi için ellerinden geleni yapacaklardır diye düşünüyorum. Sistem güncellemesi gibi bir durumla düzeltebilirler belki, orasını bilemiyorum artık.

Hocam ya da Microsoft Store bayağı zamandır eski sürümde kalmış diye de olabilir.

Olabilir, bilemiyoruz artık. Bakalım şirket ilerleyen günlerde bu sorunla ilgili olarak ne yapacak...

Lütfen bu soruna denk gelen diğer arkadaşlarım, bu sorunla ilgili olarak sizler de Microsoft'a geri bildirim vermeyi unutmayın ki sorun kısa sürede daha çabuk çözülebilsin.

Son düzenleme:
Ekran Alıntısı.PNG

Sıfırlamayı denemediniz mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı