Windows 10'da Need for Speed Porsche Unleashed açmak

• Konuyu başlatan Glock
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 5.897

Glock

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar NFS PU oynamak istiyorum ancak orijinalini bulamadım malum 22 yaşında oyun.

Mecburan korsan yollara başvurdum ancak onda da Windows 10'da bir türlü çalıştıramadım.

Yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler.

i7-6700HQ işlemci var Windows 10 laptop.

Bu oyunun linki.

Bu da seri numarasının linki.

Bu da sayfası diğer fix patch filan için.

İlk 2 linkiniz site içerisinde hata veriyor .

Dosya Ekleri

• 1665586667742.png
    1665586667742.png
    379,8 KB · Görüntüleme: 68
Şu Google bağlantısı üzerinden indirebilirsin.

Bu olmaz ise.

Bunu dene.

Seri nosu da şu:

Kod:
14077 BUSY BURP SEEK PRAY

Not: Ben çalıştırdım. İlk önce ISO'yu çift tıklayarak DVD gibi görünmesini sağlıyorsun. Sonra setup klasörüne girip oyunu yüklüyorsun. Sonra da C de oyun klasörünün içindeki porsche.exe yi önceden oyun dosyasının olduğu yerdeki porschecrc adlı crack ini Porsche ismine dönüştürüp porsche.exe nin klasörüne atıyorsun ve değişiyor oyun çalışıyor. Yalnız ISO DVD gibi hep duracak oyun oynarken.

Not2: Oyuna girip race e tıklayınca oyun kapanıyor daha açılmıyor.

Son düzenleme:
bu ve benzeri eski oyunlar için pcgaming wikiye bakmanızı tavsiye ederim,
Need for Speed: Porsche Unleashed - PCGamingWiki PCGW - bugs, fixes, crashes, mods, guides and improvements for every PC game
oyun windows 10da 4kda bile çalışmakta, oyunun satışı vb yok, internetten bir iso dosyasını indirip kurmanız lazım, kurulum 64 bitte çalışmaz ise vmware playera 32 bit-tercihen xp kurup sanal pcye kurun. ardından dosyaları w10a taşıyıp verok patchı yapıyorsunuz (belki xp içinde patchlamak gerekebilir) bunlara rağmen ek buglar hatalarla karşılaşırsanız pcgamingwikiden çözümüne tekrar bakın. ben son 2-3 yıldır en güncel w10la sorunsuz çalıştırıyorum.

İlginç bir konu, buraya eski her türlü oyunu oynamak isteyenler için bir link bırakayım:

Eski oyunların %95 çalışmama sebebi doğrudan DirectX, bunun için ilk yapmak gereken şey dgvoodoo kullanmak, birkaç dosyayı EXE'nin yanına atıp doğrudan oyunları çalıştırabiliyoruz, benim oynadığım tüm eski oyunlar Windows 10'da çalışıyor. Hatta bazı patchler ile orijinalinden bile güzel çalışıyor, Nfsu'yu 144 FPS'de 1080 çözünürlükte oynayabiliyorum.
Bunu denediniz ve olmadıysa linkte verilen siteden oyunun nesi bozuk bulmanız ve gerekli patchleri yapmanız gerekiyor.
Porsche için:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı