Tabi hocam.Hocam bir fotoğraf atabilir misiniz?
Hocam Kaspersky virüs programı yüklü olduğu için sisteminizde Windows Defender çalışmıyor. Onun yerine görevi Kaspersky’a vermişsiniz.Tabi hocam.Eki Görüntüle 1681361
Ben de bunu düşünmüştüm hocam, Ama niye öyle olsun diye kapatmadım demek ki öyleymiş hocam nasıl yapıyım hangisi işe yarar?Hocam Kaspersky virüs programı yüklü olduğu için sisteminizde Windows Defender çalışmıyor. Onun yerine görevi Kaspersky’a vermişsiniz.
Hocam kaspersky kalıntı dosyaları nerde oluyor program files de mi onları da sileyim.Denetim masasından kaldırdıktan sonra Windows Update tekrar güncelleme yapman lazım Defender için.
Hocam Kaspersky kalıntı dosyaları nerede oluyor program files de mi onları da sileyim.
Hocam ben her şeyi bozdum galiba.Hocam alttaki fotoda gösterdim "bu bilgisayar" açın ve sağ üstteki "bu bilgisayarda ara" kısmına Kaspersky yazın bilgisayardaki Kaspersky adı geçen tüm dosyalar çıkacaktır (biraz uzun sürebilir bu işlem) ardından hepsini seçip silin ve kalıntı dosyaları bu şekilde halledin hocam.
Hocam ben her şeyi bozdum galiba.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.