Windows 10'dan 11'e gectım şu an gecıkmelı hıssettırıyor, normal mıdır? 10'a gerı doneyım mı sızce? Bu arada sıstemım yeterlı. 4060'lı Ryzen 7 5700XLI bır sıstem.
Windows 10'dan 11'e gectım şu an gecıkmelı hıssettırıyor, normal mıdır? 10'a gerı doneyım mı sızce? Bu arada sıstemım yeterlı. 4060'lı Ryzen 7 5700XLI bır sıstem.
Aynı sorundan ben de muzdariptim animasyonlar çok gecikmeli geliyor bu sebeple yavaş hissettiriyor. Animasyonları kapatınca da o akıcılık hissi yerine kasıntı bir his geliyor. Ben çözümü "Windows'un görünümünü ve performansını ayarla" sekmesindeki beni rahatsız eden animasyonları kapatarak çözdüm şu an o gözüme batan kısımlar yok.Windows 10'dan 11'e gectım şu an gecıkmelı hıssettırıyor, normal mıdır? 10'a gerı doneyım mı sızce? Bu arada sıstemım yeterlı. 4060'lı Ryzen 7 5700XLI bır sıstem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.