Windows 10'dan 11'e geçiş yapmalı mıyım?

SadeceBirOyuncu

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6650 XT, i3 12100f, 16 GB Ram, 480 GB ssd
Meslek
Yazılım Mühendisliği öğreniyorum.
Başlıkta da yazdığı gibi, aklıma takıldı. Windows 10'u orijinal lisans ile kullanmıyorum.

Hocam ben Windows 11 kullanıyorum ama yani hep sorun oluyor geç açılma benzeri sorunlar bir de PC gayet iyi Windows 10 en iyisi.

PC özellikleriniz yeterli eğer siz istiyorsanız Windows 11'e geçebilirsiniz.

Artık şöyle konuları açmayın sıktı. Seçin birini gitsin herkesden farklı bir düşünce çıkıyor seçin birini yıllardır yeter artık 10 ve 11 kavgası.

AMD işlemci varsa Windows' 10 da biraz daha takıl arada bir saçmalıyor Windows 11.
Windows 10 bu arada bayağı kararlı bir sistem şu anda 2025'e kadar yolu var ben olsam gecmezdim.

Intel işlemci, AMD ekran kartı var. Sorun olur mu?

Intel işlemci, AMD ekran kartı var. Sorun olur mu?

Hocam şans meselesi benim de AMD Ekran kartı var bir sorun yaşamadım üstelik işlemcimde Windows 11 Desteklemiyor ama TPM2.0 ve Secure Boot olduğu için sorunsuz şekilde uygulamalar vs çalışıyor gayet akıcı.

İsterseniz 23H2 sürümünün çıkmasını bekleyebilirsiniz haftaya çıkabilir 1-2 hafta gibi bir süre var 23H2'nin çıkmasına.

Hocam şans meselesi benim de AMD Ekran kartı var bir sorun yaşamadım üstelik işlemcimde Windows 11 Desteklemiyor ama TPM2.0 ve Secure Boot olduğu için sorunsuz şekilde uygulamalar vs çalışıyor gayet akıcı.

İsterseniz 23H2 sürümünün çıkmasını bekleyebilirsiniz haftaya çıkabilir 1-2 hafta gibi bir süre var 23H2'nin çıkmasına.

Tamam, teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı