Windows 10'dan 11'e geçmeli miyim?

Makaleler
6
Daha fazla  
Dostlarım Windows 11'de çok sorun yaşadım ama çok sevdiğim bir OS oldu. Birkaç yeni özellik gördüm. Yükseltme yoluyla sizce 11'e geçmeli miyim? Sorunlar düzeldi mi?

Benim Microsoft Store, görev çubuğu ve diğer uygulamalar canı sıkıldıkça bozuluyor. Not defterinin bile açılmadığı zamanlar oluyor. Bir sonraki güncelleme ile her seferinde düzeliyor ama birkaç gün sonra tekrar bozuluyor. İlginç bir durum. Windows 10 ile herhangi bir sorununuz yoksa bence geçmeyebilirsiniz.

Hayır kesinlikle önermiyorum yaşadığım sorunlardan sonra hocam ama siz bilirsiniz yine de.
Fikirleriniz önemli hocam. Başlıca yaşadığım sorun Wallpaper Engine'den dolayıydı ama onun AMD ile olduğunu öğrendim. Sistem mavi ekran falan veriyordu.

Benim Microsoft Store, görev çubuğu ve diğer uygulamalar canı sıkıldıkça bozuluyor. Not defterinin bile açılmadığı zamanlar oluyor. Bir sonraki güncelleme ile her seferinde düzeliyor ama birkaç gün sonra tekrar bozuluyor. İlginç bir durum. Windows 10 ile herhangi bir sorununuz yoksa bence geçmeyebilirsiniz.
Gelen özellikler ve görünümü cezbediyor beni açıkçası.

11 güzel ama 10 arayüz olarak bana daha akıcı geliyor. Bir de 10 artık güncellene güncellene sorunsuz noktaya ulaştı. Aralarında görünüm dışında fark olmadığı için bence 10'da kalmak daha mantıklı ama görünümdem çok sıkıldıysanız 10 kadar akıcı olmasa da 11'e geçilebilir.

Fikirleriniz önemli hocam. Başlıca yaşadığım sorun Wallpaper Engine'den dolayıydı ama onun AMD ile olduğunu öğrendim. Sistem mavi ekran falan veriyordu.

Hocam ben çok daha kötü şeyler yaşadım. Çok da yeni olmayan bir bilgisayara sahibim ve yaşadığım sorunlardan bazıları şunlar:
TPM 2.0 açmama rağmen çalışmıyor hiçbir Riot oyununa giremiyorum.
Durduk yere indirdiğim uygulamalar ve oyunlar silindi.
Bilgisayar kendi kendine diske şifre koydu ve kaldırmam çok zor oldu.
Tabii ki de bu sorunlar herkes de olacak diye bir şey yok ancak Windows 10 kullandığım zamanlarda sorunsuz olan bilgisayar da böyle sorunlar yaşadığım için ben önermiyorum.

Hocam ben çok daha kötü şeyler yaşadım. Çok da yeni olmayan bir bilgisayara sahibim ve yaşadığım sorunlardan bazıları şunlar:
TPM 2.0 açmama rağmen çalışmıyor hiçbir Riot oyununa giremiyorum.
Durduk yere indirdiğim uygulamalar ve oyunlar silindi.
Bilgisayar kendi kendine diske şifre koydu ve kaldırmam çok zor oldu.
Tabii ki de bu sorunlar herkes de olacak diye bir şey yok ancak Windows 10 kullandığım zamanlarda sorunsuz olan bilgisayar da böyle sorunlar yaşadığım için ben önermiyorum.
İlk defa duydum bunları.

11 güzel ama 10 arayüz olarak bana daha akıcı geliyor. Bir de 10 artık güncellene güncellene sorunsuz noktaya ulaştı. Aralarında görünüm dışında fark olmadığı için bence 10'da kalmak daha mantıklı ama görünümdem çok sıkıldıysanız 10 kadar akıcı olmasa da 11'e geçilebilir.
Dediğim gibi ben çok sevdim görünümünü vs. ve özellikleri bana hitap ediyor. Sekmeli klasör olsun, görev çubuğundan uygulama sonlandırma olsun... Sorun yaşar mıyım acaba onu merak ettim. Aktif olarak kullanan varsa cevaplayabilir mi?

Bende sevdim ama hala hazır değil bence. 2 kez 11'den 10'a dönmüş biriyim.

Hayır . ''W10 daha iyi .''

Technopat Haberler

Geri
Yukarı