Windows 10'dan 7'ye geçme

Ege03

Centipat
Merhaba.

Sistemim eski olması ve Windows 10'un çok fazla arka plan işlemi yapması sebebiyle W7'ye geçmek istiyorum ama Windows 10'u nasıl sileceğimi bilmiyorum. Boot menü ye geldiğimde tuşlar çalışmıyor ve zaten format atmayı bilmiyorum bilgisayarcıya götürmek istiyorum ama büyük ihtimalle korsan falan kuracak. Yardım eder misiniz?

@mantion Ben o resmi olmayan sürümleri pek önermiyorum. Güvenlik açısından tehlikeli, neler değiştirildiğini detaylı incelemeden bilmek zor.
Ama arkadaşın tek çaresi o ve güvensiz olsaydı bu kadar yaygın olmazdı. Ayrıca katılıyorum güvenliği asla belli olmaz.

Arkadaşlar sistemim eski olduğu için ve en iyi performans ı almak için W7'ye geçmek istiyorum ama ne BIOS'a girebiliyorum ne Boot menü ye eğer bir çözüm bulamazsam SSD alacağım ama çok pahalı bu yüzden en son seçenek olarak kullanmak istiyorum güvenlik benim için sorun değil internetten resmî yerlerden bir şeyler indiriyorum saçma sapan linklere gitmiyorum ama lütfen şu tuş algılamama sorununu çözmeme yardım edin tüm USB slotlarına teker teker taktım klavyeyi ama çalışmıyor BIOS'a da gitmediği için kaldım öyle.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı