Windows 10'dan 8.1'e geçilir mi?

• Konuyu başlatan m47
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 50
  • Görüntüleme 2.865
SSD yoksa geçilir tabii ki. Performans artar. 8.1 Pro x64 kullanıcısıyım, boşta 50-70 MB RAM kullanımı var. 😀
50-70MB derken hocam :D; umarım yanlışlıkla bir sıfır eksik yazmışsınızdır. Onun dışında Windows 8.1'in eski sistemler için kaynak tüketimi güzel, hatta ben de yakında SSD'min olmasına rağmen geçeceğim.

Bende boşta 800 MB kullanıyor 8.1 X64 Home Single Language.
Defender, Update ve diğer Microsoft hizmetleri tamamen kapalı. Ayrıca bu RAM bellek miktarınıza da bakar, bende 4 GB RAM bellek var ve Windows otomatik olarak RAM kullanımını bellek miktarına göre ayarlıyor.
50-70MB derken hocam
Hayır, gerçekten öyle. RAM kullanımını gönderebilirim.

Sistemimde yeterli ekran kartı olmadığı için 8.1'e geçmeyi düşünüyorum. Sizce geçilir mi?
Şu anda Windows 10 Pro 21H2 sürümünü kullanıyorum. 8.1'e geçsem performans artışı olur mu?

Evet geçebilirsiniz. Eğer sisteminizde SSD varsa performans artışı olmaz ama SSD yoksa bilgisayarınız çok rahatlayacaktır.

Defender, Update ve diğer Microsoft hizmetleri tamamen kapalı. Ayrıca bu RAM bellek miktarınıza da bakar, bende 4 GB RAM bellek var ve Windows otomatik olarak RAM kullanımını bellek miktarına göre ayarlıyor.

Bende 2 GB var hocam zaten bugün 2.işletim sistemi olarak Windows 10 1507 Pro kuracağım.

Hangi sürümü indirmeliyim? 8.1 hakkında hiçbir bilgim yok :(

1649939267056.png

Hayır, gerçekten öyle. RAM kullanımını gönderebilirim.
Hocam Tiny Core Linux 46MB RAM tüketiyor boşta, öyle bir değere ulaşmanız imkansız. Lütfen bir ekran görüntüsü gönderebilir misiniz görev yöneticisinden? Eğer doğruysa ISO'nun linkini alabilir miyim hocam?

Hocam Tiny Core Linux 46MB RAM tüketiyor boşta, öyle bir değere ulaşmanız imkansız. Lütfen bir ekran görüntüsü gönderebilir misiniz görev yöneticisinden? Eğer doğruysa ISO'nun linkini alabilir miyim hocam?
Hemen göndereyim, şu an bilgisayara geçtim. Telefondan bakıyordum konuya.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı