Başar Birol
Decapat
- Makaleler
- 1
2013 model dizüstü bilgisayarımda en stabil çalışan işletim sistemi Windows 8.1. Şuana kadar hiçbir sorununu görmedim.
15 senelik bilgisayar bile cayır cayır kaldırıyor. Üzerinde orijinal 8.1 Pro var,gayet iyi çalışıyor. Arayüz konusunu diyorsanız evet o anlamda sorunu var. Ayarlardan format atmak çok önemli bir olay değil. BIOS menüsünden bile yapılır bu işlem.Ayarlardan format atılmıyordu, Windows 10'a göre net daha yavaş açılıyor ve kapanıyordu, Driver'lerin yarısı yoktu, oyunlarımın çoğuna uyumlu değildi gibi gibi.
15 senelik bilgisayar bile cayır cayır kaldırıyor. Üzerinde orijinal 8.1 Pro var, gayet iyi çalışıyor. Arayüz konusunu diyorsanız evet o anlamda sorunu var. Ayarlardan format atmak çok önemli bir olay değil. BIOS menüsünden bile yapılır bu işlem.
Bilgisayarın modelini sorarsanız modeli HP Pavilion DV6-6000 Special Edition. Orijinal vista ile geliyor.
Hayırlı olsun.Hocam SSD aldım Windows 10 kurdum. Ama cevap verdiğiniz için sağ olun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.