Windows 10'dan Windows 8.1'e geçilir mi?

Windows 8.1, HDD'lerin dostu, RAM'lerin kurtarıcısı, eski sistemlerin can yoldaşıdır. :) Rahatlıkla geçebilirsiniz. Sürücüleri otomatik kuruyor kendisi Windows 10 gibi. Ben mesela kurunca bırakıyorum kendi haline kuruyor o sürücülerini. Ondan sonra değme keyfime. Eski birçok sistemim de Windows 8.1 kullanıyorum. Akıcı şekilde çalışıyorlar. 2 GB RAM ve Atom işlemci de bile stabil çalışıyor.

Gençler Windows 10 un fazla RAM tüketmese bu kadar performanslı olmaz. O Tükettiği 2GB içerisinde günlük kullandığımız programlar yer alıyor böylece o programa tıkladığımız zaman direkt olarak açılıyor (sadece program değil başka şeylerde var). Eğer ki RAM 16GB dan düşükse boşta 2GB 16GB dan yüksekse 4 GB RAM kullanmaya başlar. HDD konusuna gelirsek 7200RPM ile kullanıyorum hiç bir sıkıntısınıda görmedim.

Windows 8.1, HDD'lerin dostu, RAM'lerin kurtarıcısı, eski sistemlerin can yoldaşıdır. :) Rahatlıkla geçebilirsiniz. Sürücüleri otomatik kuruyor kendisi Windows 10 gibi. Ben mesela kurunca bırakıyorum kendi haline kuruyor o sürücülerini. Ondan sonra değme keyfime. Eski birçok sistemim de Windows 8.1 kullanıyorum. Akıcı şekilde çalışıyorlar. 2 GB RAM ve Atom işlemci de bile stabil çalışıyor.
İyi bir sisteme kurmanın bir avantajı olur mu peki?

RX 570 li sistemim var. Aslında win10 daha iyi olur fakat Win10 arayüzünü ben sevmiyorum.
RX 570 li sistemim var. Aslında win10 daha iyi olur fakat Win10 arayüzünü ben sevmiyorum.

Size şöyle söyleyeyim. Ben bile Windows 8.1'in Ryzen ve DirectX 12 desteği olsa bir saniye durmam Windows 10'da.

Eğer Windows 10'dan sıkılma sebebiniz performans düşüklüğü ise Windows 8.1'i deneyin. Windows 7 sürücülerini manuel olarak kurarsanız 8.1'de çalışıyorlar ayrıca. O konuda da bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Windows 8.1 candır:
Windows 8.1, HDD'lerin dostu, RAM'lerin kurtarıcısı, eski sistemlerin can yoldaşıdır. :) Rahatlıkla geçebilirsiniz. Sürücüleri otomatik kuruyor kendisi Windows 10 gibi. Ben mesela kurunca bırakıyorum kendi haline kuruyor o sürücülerini. Ondan sonra değme keyfime. Eski birçok sistemimde Windows 8.1 kullanıyorum. Akıcı şekilde çalışıyorlar. 2 GB RAM ve Atom işlemci de bile stabil çalışıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı