Windows 10'dan 8.1'e geçiş sonrası DotA 2'de FPS arttı

Nedeni belli aslında Windows 10 HDD için tam bir düşman niteliğinde bunun yanında eski işlemcilerin %100 kullanılmasına ve RAM'in belli bir kısmın fazlasını da kullanmasına neden oluyor. Windows 8.1, Windows 7'nin arkasından gelip laptoplarla çıkış yaptığı için kararlılıkta 10 numara işletim sistemi. İnşallah bu gidişle 11'de yolundan devam eder.
Not: Windows 10u adamakıllı kullanmadım.

Windows 10 kullanıyorum, Dota 2'de tüm grafiklleri 0'a çekiyorum kasmasın diye. Birde ekran kartı yok ve bilgisayar 4 GB RAM. İşlemci ise İ3 11. nesil. Stabil FPS 90 ila 100 FPS'tir. Hala kasıyorsa youtube'a Dota 2 fps boost 2022 yaz çıkar.
1. Video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2. Video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Not: İngilizceniz varsa biraz anlarsanız adamın ne yaptığını. Adam Win11 kullanıyor onun içinde ayarlar var oraları geçebilirsin.

Nedeni belli aslında Windows 10 HDD için tam bir düşman niteliğinde bunun yanında eski işlemcilerin %100 kullanılmasına ve RAM'in belli bir kısmın fazlasını da kullanmasına neden oluyor. Windows 8.1, Windows 7'nin arkasından gelip laptoplarla çıkış yaptığı için kararlılıkta 10 numara işletim sistemi. İnşallah bu gidişle 11'de yolundan devam eder.
Not: Windows 10u adamakıllı kullanmadım.
Çok haklısınız gerçekten. 8.1'e bugün geçtim daha. Ne zamandan beridir 10 ile uğraşıyorum. Kasılıyor da kasılıyor. Öyle nefes aldı ki laptop :) SSD takmış gibi sanki, tıkladığım anda giriyor her yere .

Bende Windows 11 geçtim geçen gün. Bu konuyu gördükten sonra benimde Windows 8.1 kurasım geldi.
Benim de aklıma, "Windows 7'ye geçsem 130-140 fps olur mu acaba" geldi :)
Biraz fazla attım aynı mesajı. Kusura bakmayın bildirim geldiyse. İnternet kesildi bi ara. Kafayı yedi buralar bende:)

Son düzenleme:
Benim de aklıma, "Windows 7'ye geçsem 130-140 fps olur mu acaba" geldi :)
Biraz fazla attım aynı mesajı. Kusura bakmayın bildirim geldiyse. İnternet kesildi bi ara. Kafayı yedi buralar bende:)
Bence 8.1 ideal bende geçiyorum şimdi. Windows 7 bazı oyunları desteklememeye başladı artık. Windows 11 ise Valorant hatası veriyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı