Yeni nesil donanım parçaları 2013'te çıkmış bir işletim sistemini desteklemeyebilir.Windows 10 kullanırken 8.1 mi yetmeyecek sistem özellikleri![]()
Yeni nesil donanım parçaları 2013'te çıkmış bir işletim sistemini desteklemeyebilir.Windows 10 kullanırken 8.1 mi yetmeyecek sistem özellikleri![]()
Mevcut pc'niz için performans tavsiyeleri :Intel Celeron.
4 GB RAM.
128 GB SSD.
Intel UHD 600.
Web'de dolaşırken çok yavaş çalışıyor 2.sekmeyi açamıyorum oynadığım oyun sadece Minecraft bir de Zula ama onu da artık oynamıyorum.
Mevcut PC'niz için performans tavsiyeleri:
1. adım.
Ara = "başlangıç uygulamaları" yaz. Tıkla ve başlangıç ugulamarını aç. Sistem programları dışındakileri devre dışı bırak (örnek Discord). Devre dışı bıraktığın şey program değil, programın açılışta Windows'la birlikte otomatik olarak başlamasıdır.
Ara = " arka plan uygulamaları" yaz. Tıkla ve aç. Tamamını iptal et. Hiçbiri gerekli değil. Zaten sadece arka planda çalışmasını durdurmuş oluyorsun, gerektiği zaman çalışmalarına engel değil.
2. adım.
Edge'in ayarlarına gir. Sol tarafta sistem ve performansı seç. En üstteki 2 ayar: 1.si açılış desteği 2. si Edge kapatıldığında arka planda çalışmaya devam et. Her ikisinide kapat.
3. adım.
Google Chrome'u kaldır. En güvenilmez tarayıcı ve kapalıyken bile kaynak harcıyor, üstelik gereksiz. Zira artık Windows'un kendi tarayıcısı olan Edge eskisi gibi değil, Chrome'dan bile iyi ve üstelik Chrome tabanlı. Denemeden karar verme ve birkaç gün Edge kullan. Denedikten sonra hoşlanmazsan Opera kullanmanı tavsiye ederim.
4.adım.
Tema/Görüntü ayarlarına girip en azından şeffaflığı devre dışı bırak. Gözüne hoş gelen bir renk seç
**** Aklıma bu kadar geldi. Umarım yardımcı olur.
*** Tabii yukarıdaki işlemleri Windows 10'un işletim sistemini yeniden yükleme özelliğini kullanarak PC'yi sıfırladıktan sonra yapmayı tercih ederseniz en sağlıklısı olur.
SSD ve RAM desteği olmadan biraz zor ama umarım istediğiniz sonuca ulaşırsınız.PC'ye yeni format attım dediklerinizin çoğunu yaptım daha önce faydasını görmedim en azından 8.1'i denemek istiyorum beğenmezsem geri 10'a döneceğim.
SSD ve RAM desteği olmadan biraz zor ama umarım istediğiniz sonuca ulaşırsınız.
İyi geceler.
isteyecek tabi ki, girmen gerekmez, sadece ileri de. Windows 10 u geri kurarken de isteyecek ama key orada da girmeyeceksin. Kurulumdan sonra kendi keyini kendi giriyor ve etkinleşiyor.
İsteyecek tabii ki, girmen gerekmez, sadece ileride. Windows 10'u geri kurarken de isteyecek ama key orada da girmeyeceksin. Kurulumdan sonra kendi keyini kendi giriyor ve etkinleşiyor.
İleri'ye basılmıyor Windows 10 kurarken key sormuyordu.
Ürün Anahtarsız Windows 8.1 Yükleme
Arkadaşlar ben Windows 10 kullanıyorum Windows 8.1 ISO indirdim, ama format atarken kurulum ekranında ürün anahtarı istiyor. Ben laptop'u 2.el olarak aldığım için ürün anahtarı yok. Nasıl yapacağım?www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.