Windows 7 desteği genel anlamda yok. Windows 8.1 kurup Windows 7 sürücüsü kurabilirsiniz desteği varsa.Laptopu aldığımda Windows 7 olarak geldi yani driver için en iyisi Windows 7 mi olur?
Windows 7 desteği genel anlamda yok. Windows 8.1 kurup Windows 7 sürücüsü kurabilirsiniz desteği varsa.Laptopu aldığımda Windows 7 olarak geldi yani driver için en iyisi Windows 7 mi olur?
Sistem özellikleriniz nelerdir? HDD mi kullanıyorsunuz SSD mi? AMD ekran kartı kullanıyorsanız sürücü sorunu yaşarsınız. (bazı modellerde Windows 7 sürücüsü var 8 yok o yüzden söyledim) bir de anakart UEFI desteği var mı? Son olarak da Windows 8 değil Windows 8.1 kullanmanızı öneriyorum eğer geçecekseniz hocam.
Eğer sorun yavaşlıksa Linux/Mate deneyebilirsin. Ama 8.1'de düzgün performans yakaladıysan yazı stiline alışırsın ya da değiştirebilirsin sanırım.Merhaba. Windows 10 laptopum artık yavaş çalışıyor. Windows 8.1'e geçmeyi denedim başardım ancak yazı stili beni Soğuttu. 8'e geçmek istiyorum. FPS artar mı, avantajlar nelerdir, dezavantajlar nelerdir? Kali Linux'u da düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.