N Namağlup Picopat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 37 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2023 #31 okaykaya dedi: Hocam ben aynı sorunu yaşıyorum. GTA 4 aşırı ısınıyor ve bilgisayar kendini kapatıyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim? Fedora kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Açıkçası epey zahmetli bir süreç oldu. Ancak şu iki konuya bakabilirsiniz: — Improving Performance — Arch Linux Laptop Optimization Guide For Practical Use Kendim yeterince bu işin teknik kısmına hakim olmadığım için birinci ağızdan anlatım yapmayı uygun görmüyorum. Bilmeden çok bilmişlik taslamak gibi olur. Ancak ilerleyen zamanda yeterince teknik kısımlarına hakim olduğumda belki rehber hazırlarım. Son düzenleme: 17 Mart 2023
okaykaya dedi: Hocam ben aynı sorunu yaşıyorum. GTA 4 aşırı ısınıyor ve bilgisayar kendini kapatıyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim? Fedora kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Açıkçası epey zahmetli bir süreç oldu. Ancak şu iki konuya bakabilirsiniz: — Improving Performance — Arch Linux Laptop Optimization Guide For Practical Use Kendim yeterince bu işin teknik kısmına hakim olmadığım için birinci ağızdan anlatım yapmayı uygun görmüyorum. Bilmeden çok bilmişlik taslamak gibi olur. Ancak ilerleyen zamanda yeterince teknik kısımlarına hakim olduğumda belki rehber hazırlarım.
sezarxt Picopat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 617 Makaleler 2 Çözümler 9 17 Mart 2023 #32 518679 dedi: Steam ve Steam'deki oyunlar Linux destekliyor mu? Bilmiyordum. Genişletmek için tıkla... Vulkan ve litrus ile çoğu oyunu oynayabiliyorsun.
518679 dedi: Steam ve Steam'deki oyunlar Linux destekliyor mu? Bilmiyordum. Genişletmek için tıkla... Vulkan ve litrus ile çoğu oyunu oynayabiliyorsun.
5 518679 Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 4.087 Makaleler 3 Çözümler 27 17 Mart 2023 #33 sezarxt dedi: Vulkan ve litrus ile çoğu oyunu oynayabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... ETS 2 peki?
sezarxt dedi: Vulkan ve litrus ile çoğu oyunu oynayabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... ETS 2 peki?
sezarxt Picopat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 617 Makaleler 2 Çözümler 9 17 Mart 2023 #34 518679 dedi: ETS 2 peki? Genişletmek için tıkla... https://www.protondb.com/app/227300 Çok rahat oynarsın hocam.
518679 dedi: ETS 2 peki? Genişletmek için tıkla... https://www.protondb.com/app/227300 Çok rahat oynarsın hocam.