Windows 10'dan Memnun Musunuz?

Maalesef değilim, geçiş yapılabilir ekran kartlarında sorun var. Nitekim AMD ekran kartımı görmüyor. Hız olarak 8.1'in gerisinde. Birkaç geçiş efekti eklemek ve de biraz görsellik katmakla yürümüyor işler.

Sıradan bir kullanıcıysanız Windows 8.1'e tema gelmiş gibi hissettiriyor. Windows 7 ile 8.1 arasında bir boot etme farkı vardı en azından, bunda öyle dişe dokunan bir durum yok.

Kullandığım kadarıyla Windows 8.1 den hızlı. Nvidia Geforce Experience kullananlar bilmeliler ki Nvidia'nın son iki yazılımı hatalı. Windows 8.1 de de yaşadım Windows 10 da da yaşıyorum ki başlangıçta siyah ekranda takılıyor sistem. Bende Intel'in ikinci ekran kartı vardı bende Nvidia'yı devre dışı bırakıp sürücülerini kaldırdım, şuan sorunsuz kullanıyorum. Yeni gelecek güncellemeyle düzeleceğini düşünüyorum onunda. Geçmeni tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı