Frank Gallagher
Kilopat
Daha fazla
Evde dört adet bilgisayar var. Birinde 7 ikisinde 8.1 birinde de Windows 10 1809 var ve bana en akıcısı, en hafifi Windows 7 geliyor aslında 8.1 ile hemen hemen aynı diyebilirim sadece arayüz olarak farklı biraz o kadar. Eski işletim sistemleri evet ama yapamayacağım hiçbir şey yok onlarda şuan. Windows 7'nin desteği bitince de artık yavaş yavaş diğer programlar da elini çekeceğini düşündüğüm için yavaştan bırakma moduna girdim Windows 7'yi. Evet Windows 10 en güncel işletim sistemi ve keza en güvenli işletim sistemi de ona lafım yok ama her şey de güvenlik değil ki umarım Microsoft yavaş yavaş düzeltir sistemi de gönül rahatlığıyla kullanırız 10'u. Ayrıca LTSC 2019 sürümü gereksiz boşver eğer LTSC sürüm kullanacaksan 1607 sürümünü kullan bir nebze daha iyi şahsi fikrim.Kesinlikle katılıyorum hocam. Ben kanser oluyorum ne zaman Windows 10 kullansam. Şuan sistemim de deneme amaçlı 5 gündür 1809 Enterprise LTSC 2019 kullanıyorum bütün güncellemeleri yapıldı sürücülerin en güncel sürümü kurulu ilk başta çok iyiydi fakat şuan da hafiften bir yavaşlık hissediyorum nedense. Bu gidişle başka işletim sistemi kuracağım sanırım Windows 7 MSDN sürümleri çok sağlam oluyor Windows Update'yi kapatıyorsun 1 tane bile güncelleme yapmıyorsun sistem o kadar akıcı o kadar iyi ki anlatamam ram kullanımı çok düşük oluyor size de öneririm. Windows 8.1'i de çok beğeniyorum aslında.