Windows 10'dan Win 7'ye Dönme Sorunu

Blaz3d

Hectopat
Daha fazla  
İyi forumlar. Laptopum win8'di win10 yükselttim fakat oynadığım oyunda(BnS) acayip derecede donmalar oldu. Oyunu doğru düzgün oynayamıyorum artık. Win7 flashtan format atmaya çalışıyorum fakat flashı görmüyor yeniden başlattıktan sonra. Laptopu win7'ye çevirmek istiyorum yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim.
Laptop özellikleri:
asus x550vc 3230m 2.6ghz 8gbram 720m ekrankartı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10, windows 7' den daha performanslıdır. Ekran kartı sürücüsünü güncellediniz mi?

Windwos 10'a geçtikten sonra güncellemeleri denetledikten sonra yüklediniz mi?

Usb takılı vaziyette bios ayarlarına girip okuma önceliğine yani 1. sekmeye usb ismini getirip kaydedip yeniden başlatmalısın. Anladığım kadarıyla biosta bu kısım çıkmıyor. bios uefi olduğundan görünmüyorsa önce o kısmı legacy olarak değiştirebilirsin(Uefi ise tavsiye etmem). Bu hatayı iso dosyasını usb.ye yanlış yaktığından dolayı alıyorsundur. Fat32 'de UEFI olarak yakmalısın tabi biosun uefi tanımlı bir bios ise. Bir başka konu da hard disk bölüm biçimi. Mbr ya da Gpt olabilir. Yakma işleminde bunu da seçiyorsun diye hatırlıyorum. Yani gpt formatında ki bir hdd ye mbr olarak yakılmış iso dosyasını okutamazsın ya da tam tersi için aynısı geçerli. Her makina için Windows 10 kesinkez daha performanslıdır demek yanlış olacaktır. Çünkü eski donanımlar yeni işletim sistemlerine malesef ayak uyduramayabiliyorlar.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı